Dolar 32,3809
%-0.12
Euro 34,6745
%-0.37
Altın 2.405,350
%-1.22
Bist-100 10.061,00
%-0.21

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pınar Karşıyaka Trifunovic'i İzmir'e davet etti

Pınar Karşıyaka Trifunovic'i İzmir'e davet etti

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Antrenör Nenad Markovic'le yollarını ayıran Pınar Karşıyaka, listesinin ilk sırasına aldığı Aleksandar Trifunovic'i İzmir'e davet etti.

  • Ege Postası
  • 15.06.2017 - 15:38

Geçen sezon Yeşilgiresun Belediyespor'u çalıştıran Sırp antrenörün Fransa'da olduğu, yeni hafta başında Türkiye'ye döneceği öğrenildi. Karşıyaka'da Basketbol Şube Başkanı Serdar Işıldar, Trifunovic'le geçen hafta İtalya'da ön görüşme yapmıştı.

Transfer arayışını da sürdüren yeşil kırmızılı ekibin birkaç oyuncuyla imza aşamasına geldiği öğrenildi. Karşıyaka, yeni transferlerine lisans çıkarmak için FIBA kanalıyla aldığı transfer yasağını kaldırmak zorunda. 

Karşıyaka voleybol takımında teknik koordinatörlüğe Süleyman Bozkan getirildi

Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi ekiplerinden Karşıyaka'da yönetim, Antrenör Tamer Çamlısel'le sözleşme yeniledikten sonra kısa süre önce Manisa Büyükşehir Belediyespor'daki antrenörlük görevinden ayrılan Süleyman Bozkan'ı teknik koordinatörlük görevine getirdi. Süleyman Bozkan'ın altyapı takımlarından sorumlu olacağı ve spor okullarının işleyiş düzenini sağlayacağı belirtildi.

Karşıyaka Spor Kulübü'nün bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Bozkan, "Karşıyaka’da voleybolun gençlere aşılanması ve daha iyi yerlere gelmesi için elimizden geleni yapacağız" dedi. Voleybol Şube Başkanı Serkan Ergüven ise 2006-08'de MEV Voleybol'da birlikte çalıştığı Süleyman Bozkan'a güveninin tam olduğunu dile getirdi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.