Dolar 32,2707
%-0.03
Euro 34,8726
%0.14
Altın 2.433,610
%0.36
Bist-100 10.106,00
%0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pamir'in cansız bedeni bulundu

Pamir'in cansız bedeni bulundu

Sarıyer Zekeriyaköy'deki evinden çıkan ve bir daha haber alınamayan 3.5 yaşındaki Pamir, komşu evin havuzunda ölü bulundu. Pamir'in ölü bulunduğu havuzun dün arandığı ancak bir şey bulunamadığı açıklandı.

  • Ege Postası
  • 06.04.2014 - 09:38
İstanbul'da üç buçuk yaşındaki minik Pamir için herkes seferber oldu. Ama beklenen iyi haber gelmedi.
Küçük Pamir'in cansız bedeni evinin yanında başka bir evin havuzunda bulundu. Pamir'in ölü bulunduğu havuz çok kirli olduğu için dibi görünmüyordu.
HAVUZ DÜN ARANMIŞ
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Serdar Dikdik'in hemen evinin yanında bulunan evin havuzunun dün arandığını ancak bir şey bulunmadığını söyledi. 

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da, Twitter'dan acı haberi duyurdu. Vali Mutlu, ''Sevgili Pamir'i maalesef bir evin havuzunda ölü olarak bulduk. Acılı ailesine başsağlığı diliyorum. Allah hiçbir aileye evlat acısı yaşatmasın'' mesajını yazdı.
ACILI BABA ŞÖYLE SESLENMİŞTİ 
Minik Pamir'in cesedine ulaşılmadan kısa süre önce baba Serdar Dikdik Zekeriyaköylülere şu sözlerle seslenmişti:
"Çocuğun üzerinde tulum var. Ayakkabısı bile yok. Aramaları ormanlık alan yerine mahalle içinde yoğunlaştırın. Pamir akşam 19.00 gibi uyur. Şimdi gündüz. Ayaklandı. Kesin buralarda dolaşacak. Zekeriyaköylüler bu çocuk kesin bir bahçeye girdi. Evi kapalı olanlar varsa bir içeri seslenin. Hareketli çocuk sese gelir. Emlakçılar boş evleri bir kontrol edin. Eve girmiş kapı kapanmış olabilir. Herkes mahallesine baksın. Bu çocuk buralarda bir yerde çıkacak. Çocuk ağlamayı bilmiyor. Çocukta kırmızı tulum var. Casper hayalet gibi dolaşıyor. Kesin buralardan çıkacak."
DÜN SABAH KAYBOLMUŞTU 
Pamir Dikdik anne ve babası uyuduğu sırada Zekeriyaköy'deki evinde dün sabah çıkmış ve bir daha bulunamamıştı.
Jandarma komando birlikleri, AKUT, itfaiye ve sosyal medya üzerinden biraraya gelen vatandaşlar arama çalışmalarına katılıyordu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.