
Özgür Özel Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir’i sınav sabahı yalnız bırakmadı
CHP lideri Özgür Özel, hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in, üniversite sınavına giren kızı Nehir Zeyrek’i sınav sabahı yalnız bırakmadı, sınavın gerçekleşeceği okula götürdü.
- Ege Postası
- 21.06.2025 - 11:05
- Güncelleme: 21.06.2025 - 23:52
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme (ÖSYM) tarafından yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) saat 10.15'te başladı.
9 Haziran günü hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in kızı Nehir Zeyrek de sınava giren adaylardan biri olarak sınav sabahı okul önünde yer aldı.
Özel, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne gelen Nehir Zeyrek'e, annesi Nurcan Zeyrek ile birlikte eşlik etti.
Özel, okul girişine kadar birlikte yürüdüğü Nehir Zeyrek'e moral verdi. Sınavın ardından okul önünde bekleyen velilerle de bir araya gelen Özel, öğrencilere başarılar diledi.
Özgür Özel Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir’i sınav sabahı yalnız bırakmadı pic.twitter.com/Qr9Eova7Zl
— Egepostası (@egepostasicom) June 21, 2025
"BABASI YERİNE BEN VARIM"
Özel, dün yaptığı basın açıklamasında, "Şimdi Manisa’ya doğru gidiyoruz. Yarın, malum Ferdi’nin kızı Nehir’in üniversite sınavı var. İlk andan itibaren defalarca, ‘Beni şimdi sınava kim götürecek?’ diyordu. Ben de söz vermiştim. ‘Merak etme, babanın yerine ben seninle sınava geleceğim’ dedim. Yarın Nehir’imizi üniversite sınavına sokacağız” demişti.
SINAV SONRASI EVİNE BIRAKTI
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sınav çıkışında Nehir Zeyrek'i okuldan alıp, evine bıraktı.
Elektrik akımına kapılarak ağır yaralanan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, 9 Haziran günü hayata gözlerini yummuştu.
Babasının olaydan bir gün önce tesisat sorumlusu bir kişiyle görüştüğünü ve bazı şüpheleri olduğunu aktaran Nehir Zeyrek, “Babam bir şeylerin yolunda gitmediğiyle alakalı şüphelerini dile getirdi. Ancak şahıs her şeyin yolunda olduğunu söyledi” diyerek ihmallere dikkat çekmişti.
Özgür Özel, Nehir Zeyrek'i sınav sonrası evine bıraktı pic.twitter.com/YgyulzT2Qz
— Egepostası (@egepostasicom) June 21, 2025
Yorum Yazın