Dolar 32,3114
%0.1
Euro 35,0000
%0.5
Altın 2.450,030
%1.04
Bist-100 10.173,00
%1.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Özer: ''Cumhuriyetin değerleri korunmalı''

Özer: ''Cumhuriyetin değerleri korunmalı''

CHP’nin en tecrübeli milletvekili aday adayların başında gelen Rıfat Özer, ikinci bölgedeki seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Cumhuriyetin temel değerlerinin korunması adına ülkenin CHP iktidarına ihtiyacı olduğunun altını çizen Özer, “ Vekil olursam bu değerlerimizin korunması için mücadele edeceğim. CHP İktidarının- sosyal politikaları yanında- temel politikasında Cumhuriyet değerlerinin korunması var. Bu nedenle ülkenin CHP’ye ihtiyacı var” dedi. Özer: Cumhuriyetin temel değerleri

  • Ege Postası
  • 26.03.2015 - 10:54
İZMİR  - CHP İzmir’de milletvekili aday adayları içinde en tecrübeli isimlerin başında gelen Rıfat Özer, alanda harıl harıl çalışıyor. Özer, ilçe örgütleri, STK’lar  ve esnaf ziyaretlerini sürdüren Özer seçim çalışmalarına  Bornova Merkez, Altındağ ve Çamdibi mahallelerinde devam etti.

CUMHURİYETİN DEĞERLERİ KORUNMALI
Partililerin ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Özer, taşeron düzene isyan edenlere “CHP İktidarında taşeron yıkılacak. İşsizlik sona erecek” müjdesini verdi. Cumhuriyetin temel değerlerinin korunması adına ülkenin CHP iktidarına ihtiyacı olduğunun altını çizen Özer, “ Vekil olursam bu değerlerimizin korunması için mücadele edeceğim.  CHP İktidarının- sosyal politikaları yanında- temel politikasında Cumhuriyet değerlerinin korunması var. Bu nedenle ülkenin CHP’ye ihtiyacı var” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.