Dolar 32,3890
%0.09
Euro 34,7710
%-0.06
Altın 2.398,590
%0.07
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Özel’in ‘troll’ açıklamasına AK Parti’li Dağ’dan tepki: Kuru gürültü

Özel’in ‘troll’ açıklamasına AK Parti’li Dağ’dan tepki: Kuru gürültü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel'in yaptığı 'Troll' açıklamasına tepki gösteren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Özel'in söylemlerini 'Kuru gürültü' olarak nitelendirdi.

  • Ege Postası
  • 12.01.2023 - 16:13

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel, dün yaptığı açıklamada, "Ama Süleyman Soylu sen yarını bekle. Yarın burada bir dosya açıklanacak, bir büyük dosya... Yarın burada Süleyman Soylu'nun cevap vermesi gereken, cevabından kaçamayacağı, yine kimyasının bozulacağı bir dosya hazırlanacak" demişti.

Özel bugün TBMM’de konuya ilişkin basın açıklaması düzenledi. Düzenlediği açıklamada Süleyman Soylu'nun 'trol ordusu'nun başında olduğunu söylediği Emin Şen'in ticari ilişkileri hakkında bilgileri paylaştı. Emin Şen'in kullanıcı adını açıklayan Özel, "'Eminimsi'nin cep telefonunda kaç tane hesap var bilinmez ama Jandarma Genel Müdürlüğü ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nün tweetlerini aynı telefondan atacak yetki var. Trol ordusunun komutanı biz Soylu'yu eleştirdiğimizde şanlı jandarmayı kalkan ediyor" ifadelerini kullandı.

Özel’in TBMM ‘de gerçekleştirdiği basın toplantısına sosyal medya hesabından tepki gösteren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ;

‘Özgür Özel, "Can güvenliği" imasıyla dosya açıklayacağını söyledi.

Açıkladı; kuru gürültü.

Minik gösterisi bitmeden İçişleri Bakanlığı’nca iftirası yüzüne vuruldu. Troll ordusu arıyorsanız Genel Başkanınıza operasyon çeken 2 Büyükşehir Belediye Başkanınıza bakmanız yeterli’ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.