Dolar 41,0013
%0.16
Euro 48,1741
%1.14
Altın 4.446,070
%1.16
Bist-100 11.372,00
%0.52

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Nişanlı çift, doğum günü kutlaması dönüşü kazada yaşamını yitirdi

Nişanlı çift, doğum günü kutlaması dönüşü kazada yaşamını yitirdi

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde doğum günü kutlamasından dönerken içinde bulundukları otomobilin ağaca çarptığı kazada Ezgi Elçin Ünal (22) ile nişanlısı İbrahim Baran Tuncer (23) hayatını kaybetti, Sabri Tığlı (26) ise ağır yaralandı. Kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

  • Ege Postası
  • 20.08.2025 - 09:05
  • Güncelleme: 20.08.2025 - 15:46

Kaza, dün saat 22.00 sıralarında Merkezefendi ilçesi Denizli-Aydın kara yolu Menderes Bulvarı Gümüşler Kavşağı'nda meydana geldi. Sabri Tığlı'nın kontrolünü yitirdiği 20 R 9599 plakalı otomobil, yoldan çıkarak, ağaca çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrolde, otomobilde sıkışan Ezgi Elçin Ünal ve nişanlısı İbrahim Baran Tuncer'in yaşamını yitirdiği belirlendi.

Ağır yaralanan sürücü Sabri Tığlı ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekiplerinin yaptığı inceleme sonrası Ünal ile Tuncer'in cenazeleri, otopsi için Adli Tıp Kurumu Denizli Bölge Başkanlığı morguna götürüldü.

KAZA KAMERADA

Kazanın, Ezgi Elçin Ünal’ın arkadaşları ile birlikte nişanlısı İbrahim Baran Tuncer için hazırladığı sürpriz doğum günü partisinden dönerken yaşandığı belirlendi.

Öte yandan, kaza bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde, otomobilin ağaca çarptığı yer aldı.

Kazaya ilişkin soruşturma sürüyor. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.