Dolar 32,7904
%0.07
Euro 35,0912
%0
Altın 2.452,980
%-0.2
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Optimum’da ramazan coşkusu devam ediyor

Optimum’da ramazan coşkusu devam ediyor

Rahmet ve bereket ayı Ramazan, Optimum Outlet Adana Alışveriş Merkezi terasında özüne ve ruhuna uygun bir şekilde yaşanmaya devam ediyor. Sıcaktan bunalarak kendilerini Optimum Outlet'e atan vatandaşlar muhteşem gün batımından itibaren Sabancı...

  • Ege Postası
  • 02.08.2013 - 11:25
Rahmet ve bereket ayı Ramazan, Optimum Outlet Adana Alışveriş Merkezi terasında özüne ve ruhuna uygun bir şekilde yaşanmaya devam ediyor.

Sıcaktan bunalarak kendilerini Optimum Outlet'e atan vatandaşlar muhteşem gün batımından itibaren Sabancı Merkez Camisi, Merkez Park, Taşköprü ve Seyhan Nehri'ne nazır terasta Akademi Mizansen grubu tarafından hazırlanan gösteriler ile iftar öncesi ve sonrasında unutulmaz Ramazan anıları yaşıyor. Terasta oluşturulan sahnede ilk olarak fasıl ekibi dinleyicilere buluşuyor. Alışveriş merkezinin girişinde kurulan sahneye çıkan canlı heykeller vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Cep telefonlarına sarılanlar canlı mankenlerle anı fotoğrafı çektirirken, bunlara arasında Atatürk'ün Adana'ya gelişinin canlı tanıklarından 90 yaşındaki Zöhre nine de yer aldı. Çocukların ilgi odağı olan pandomim ekibi ise masa masa gezerek vatandaşlar ile konuşmadan el hareketleri ile sohbet ererken, eğlenceli anlar yaşatıyor. İftar saatine az bir süre kala Karagöz ve Hacivat kostümü giyen tiyatrocular 3. katta bulunan yemek alanında iftar saatini bekleyen vatandaşlara hurma dağıtarak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Günün son etkinliği yine terasta hazırlanan sahnede sergilenen orta oyunu oluyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.