Dolar 32,7682
%1.53
Euro 35,0901
%0.53
Altın 2.457,000
%2.76
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Niyazi Gül'ün İzmir'deki galası 'can dostlar' için

Niyazi Gül'ün İzmir'deki galası 'can dostlar' için

BÜYÜK bölümü İzmir'de çekilen "Niyazi Gül Dörtnala" filmi İzmir galası, 10 Mayıs Pazar günü Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun ev sahipliğinde "Seferihisar Sokak Hayvanları Yuvası" yararına gerçekleştirilecek.

  • Ege Postası
  • 05.05.2015 - 11:16
Ata Demirer'in unutulmaz televizyon şovu Korsan TV'nin fenomen karakteri Niyazi Gül beyazperdeye taşındı. Komik veterinerin hikayesinde Ata Demirer ve Demet Akbağ'a Şebnem Bozoklu, Levent Ülgen, Kevork Malikyan ve Ayşenil Şamlıoğlu da eşlik ediyor. Filmin galası için Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nin büyük salonu Türkiye'nin en büyük sinema salonuna çevrilecek. Gala gösterimi için İzmir'e gelecek olan film oyuncularına ilgi, şimdiden sosyal medyada büyüyor. Ata Demirer hayranlarının sabırsızlıkla beklediği galada, film oyuncuları sevenleriyle buluşacak.

Filmin, İzmir galasının tüm gelirinin, Seferihisar Belediyesi tarafından başlatılan “Mutlu Yuva Seferberliği Projesi"ne bağışlanacak olması sebebiyle özellikle hayvanseverler tarafından da yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Sokağa terk edilmiş ya da şiddet görmüş hayvanların bakımı ve daha iyi şartlarda hayatlarını sürdürebilmeleri için temelleri geçen yıl Aralık ayında atılan tesisin yapımının tamamlanmasında gerekli olan gelirin gala ile elde edilmesi planlanıyor.

Niyazi Gül Dörtnala filminin İzmir galasını organize eden BKM Ege Bölge Temsilciliği DevAjans Başkanı Erhan Gölbey, "Şehrimizde çekilen film sayesinde İzmir'imizin güzel yüzü bir kez daha herkesle paylaşılacak. En önemlisi de gala gelirinin Seferihisar'daki can dostlarımıza bağışlanacak olması. İzmir'imiz için çok güzel bir projeye imza attık, devamı daha da güçlü bir şekilde gelecek" dedi. 

Galanın 10 Mayıs Pazar günü saat 17.00'de Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde yapılacağı belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.