Dolar 32,2061
%-0.11
Euro 34,7170
%-0.24
Altın 2.445,160
%0.52
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Nisan ayı sonunda Ege'de kar şaşkınlığı

Nisan ayı sonunda Ege'de kar şaşkınlığı

DENİZLİ'nin yüksek kesimlerine 23 Nisan sabahı, kar yağışı başladı. Hava sıcaklığı 2 dereceye kadar düşerken, Serinhisar İlçesi'nde evlerin çatıları karla kaplanmaya başladı.

  • Ege Postası
  • 23.04.2015 - 14:04
Kentte bugün sabah hava sıcaklığı yüksek kesimlerde sıfır dereceye kadar düştü. Kar yağışı, Serinhisar ve Çameli ilçelerinde aralıklı olarak hafif şekilde sürdü. Denizli-Antalya Karayolu Serinhisar İlçesi çevresinde ise etkili oldu. Evlerin çatıları karla kaplanmaya başladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Çameli İlçesi'nde Atatürk anıtına çelenk konulurken, hafif şekilde kar yağdı. Kar yağışı özellikle yüksek kesimlerde etkili oldu. Honaz Dağı'nın zirvesi ve etekleri karla kaplandı.

Spil Dağı'na kar yağdı
 
MANİSA'daki Spil Dağı'na hava sıcaklıklarındaki düşüş sonrası kar yağmaya başladı.

Baharın gelmesine rağmen kış havası sürüyor. Meteoroloji yetkilileri, yüksek bölgelerdeki yerleşim yerlerinde üç gece için don uyarısı verdi. Dün gece Spil Dağı'na ise kar düştü. Spil'in zirvesi beyaza büründü. Kentte gece ısısının mevsim normallerinin altında süreceğini, hafta sonundan itibaren ısınacağını belirtti. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.