Dolar 32,7682
%1.53
Euro 35,0901
%0.53
Altın 2.457,000
%2.76
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere festivali konserleri iptal

Narlıdere festivali konserleri iptal

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Belediyesinin bu yıl düzenleyeceği Narlıdere Belediyesi Gençlik ve Çiçek Festivali konserlerini iptal etme kararı aldı. Batur: Duyarsız kalamazdık

  • Ege Postası
  • 12.05.2016 - 12:49

Geleneksel olarak her yıl düzenlenen Narlıdere Belediyesi Gençlik ve Çiçek Festivali'nin programında yer alan konserler, terör olayları ve şehitlerimizin derin acısı nedeniyle iptal edildi.

Festival programındaki değişiklik ve iptal kararıyla ilgili açıklama yapan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, "Her gün yaşanan bu acılara duyarsız kalamazdık" dedi. Başkan Batur “Alışmadığımız ve alışamayacağımız terör olayları ve terör nedeniyle hayatlarını kaybeden şehitlerimizin büyük üzüntüsünden dolayı Narlıdere Belediyesi, her yıl düzenlediği Gençlik ve Çiçek Festivali'nin daha önceden açıkladığımız ve 18 Mayıs ve 19 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirmeyi planladığımız Koray Avcı ve Sabahat Akkiraz konserlerini iptal etme kararı aldık. Bu konserleri başka bir tarihte gerçekleştireceğiz. Ülkemizin durumu bu haldeyken, her gün bir ocağa acı haber ulaşırken belediyemiz meclis üyeleri, STK temsilcileri, derneklerimizin görüşlerini alarak bu tarz konserlerin yapılmasının uygun olamayacağına karar verdik" dedi. 

Bunun dışında festival programı dâhilinde olan Aşık Mahzuni Şerif Beste yarışması, geleneksel çiçek yarışması ve küçük çaplı yerel etkinliklerin, program dahilinde gerçekleştirileceğini belirten Başkan Batur, "Bu kararı almamızda bize destek olan herkese teşekkür ederken aziz şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyoruz” diye konuştu. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.