Dolar 45,3532
%0.24
Euro 53,5211
%0.56
Altın 6.875,620
%0.87
Bist-100 15.063,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Müşterinin ağır yaralanmasına neden olan kasiyer tutuklandı

Müşterinin ağır yaralanmasına neden olan kasiyer tutuklandı

Aydın’ın Efeler ilçesinde dün kuruyemiş dükkanında sıra bekleme nedeniyle çıkan kavgada Serkan T.'nin (46) düşerek başını kaldırıma çarpıp, ağır yaralanmasına neden olmaktan gözaltına alınan kasiyer Kenan Ö., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Öte yandan kuruyemiş dükkanındaki sıra kavgasının güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı.

  • Ege Postası
  • 03.01.2026 - 21:25
  • Güncelleme: 04.01.2026 - 14:08

Olay, dün saat 17.30 sıralarında Adnan Menderes Bulvarı'ndaki bir kuruyemiş dükkanında meydana geldi. İş yerine müşteri olarak gelen Serkan T. ile ismi öğrenilemeyen bir kadın arasında kasa sırasında tartışma çıktı. Tartışmayı ayırmak isteyen kasiyer Kenan Ö., Serkan T.'ye sıranın sonuna geçmesi gerektiğini söyledi. Serkan T., iddiaya göre sıra beklemek istemediğini belirtip, kasiyer Kenan Ö. ve kadın müşteriye hakaret etti. Yaşanan tartışmanın büyümesi üzerine Kenan Ö. ile Serkan T. arasında kavga çıktı. Kenan Ö. ile yaşadığı arbede sırasında dengesini kaybeden Serkan T., düşerek başını kaldırıma çarptı. Ağır yaralanan Serkan T., olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Bilinci kapalı olan ve beyin kanaması geçirdiği belirlenen yaralının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olayın ardından gözaltına alınan Kenan Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan şüpheli, tutuklandı. 

KAVGA ANININ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Kuruyemiş dükkanındaki sıra kavgasının güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Kamera kaydında, kasiyer Kenan Ö.’nün kavga sırasında tekme ve yumruk attığı Serkan T.’nin yere düştüğü anlar yer aldı. Kenan Ö.'nün tutuklandığı olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.