Dolar 32,7682
%1.53
Euro 35,0901
%0.53
Altın 2.457,000
%2.76
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Muhtarlarla kardeşlik buluşması

Muhtarlarla kardeşlik buluşması

İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF) İzmir’in çeşitli ilçelerinde görev yapan yaklaşık 200 muhtarı kahvaltıda buluşturdu. İMAF Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak, “Muhtarlarımız seçildikleri mahallede toplumsal barışın ve kardeşliğin bekçileridirler” dedi.

  • Ege Postası
  • 10.11.2014 - 11:18
İMAF, her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği muhtarlar buluşmasını bu yıl da sürdürdü. Konak ilçesindeki tüm muhtarların katıldığı buluşmaya yaklaşık 200 muhtar katıldı.
 
TEK YOL BARIŞ
Toplantıda konuşan Genel Başkan Irmak,  “İzmir, her zaman renklerin, dillerin, kültürlerin bir arada kardeşçe yaşadığı bir kent olmuştur. İzmir, her zaman barışın ve kardeşliğin bayraktarı bir kent olmuştur. Bir kez daha Ege’nin kıyısından tüm Türkiye’ye sesleniyoruz. Barıştan başka bir seçeneğimiz yok.
Siz değerli muhtarlarımızın da, bulundukları mahallelerde insanlarımızın bir arada yaşama kültürü güçlü tutma adına elçilik görevi yaptığınıza inanıyoruz” diye konuştu.
 
HER ZAMAN HATIRLANMAK İSTİYORUZ
İzmir Muhtarlar Birliği Başkanı ve Mithatpaşa Mahalle Muhtarı Hasan Baykal da, İMAF’a kendilerini ağırladıkları için teşekkür ederek, “Sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman hatırlanmak istiyoruz. Bizi her yıl bir araya getiren değerli başkana ve federasyon yönetimine teşekkür ediyoruz. Muhtarları iyi hizmet veren bir kentte toplumsal barış da güçlü olur.Biz de evlerimize cenazeler gelmesini istemiyoruz. Barış için hepimizin sesini yükseltmesi gerek” sözlerine yer verdi.
Konuşmaların ardından muhtarlar söz alarak görüşlerini aktardı.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.