Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mucize çocuk Ayda'ya sürpriz doğum günü

Mucize çocuk Ayda'ya sürpriz doğum günü

İzmir'de, 30 Ekim'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremde 91 saat sonra Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından çıkarılan Ayda Gezgin için 4. yaş gününde kutlama yapıldı.Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'un makam odası sürpriz doğum günü öncesi balonlarla süslendi. Başkan İduğ, Ayda'ya, en sevdiği bir çizgi film karakterinin kostümünü armağan etti.Ayda'nın ağabeyi Atakan'a da Sakarya'da yaşayan bir çocuk tarafından gönderilen kumbara verildi.

  • Ege Postası
  • 16.12.2020 - 22:36

İzmir depreminden 91 saat sonra Rıza Bey Apartmanın enkazından kurtarılan Ayda Gezgin 4 yaşına bastı. Mucize bebek Ayda’nın doğum günü Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’un makamında hazırlanan sürpriz parti ile kutlandı. 

Ayda için hazırlanan özel organizasyonda  Başkan İduğ’nun makam odası balonlarla süslenirken, minik Ayda’ya en sevdiği çizgi film karakteri olan Elsa’nın kostümü hediye edildi. Babası Uğur Gezgin, abisi Atakan Gezgin amcası Onur ve eşi Tuğba Gezgin ile partiye gelen Ayda’nın mutluluğu gözlerinden okundu. Mucize bebek Ayda, kendisine özel olarak yaptırılan doğum günü pastasını da abisi ile birlikte üfledi. 

Ayda Gezgin, sürpriz doğum günü etkinliği için teşekkür etti. Büyüyünce ne olmak istersin sorusu üzerine Gezgin, "Öğretmen" diye cevap verdi. 

Ayda’nın mutluluğu her şeyden önemli

Ayda Gezgin’in 91 saat sonra sağlıklı bir şekilde kurtarılmasının mucize olduğunu hatırlatan Başkan Mustafa İduğ, minik Ayda’nın acısını hafifletmek istediklerini belirterek, “Çocuklarımızın mutluluğu bizim için en önemli konuların başında geliyor. Biz Gezgin ailesine her zaman yanında olacağımızı söylemiştik. Bugün de Ayda’nın doğum günü. Bizde onu mutlu edecek bir sürpriz yapmak istedik” dedi. 

İduğ, "Doğum gününde onlarla birlikte olmaktan çok mutlu olduğumu ifade etmek isterim. Abisi Atakan da Bornova Belediyespor Kulübünde basketbol oynuyor. Onun bundan sonraki hayatında da yanında olmaya devam edeceğiz." diye konuştu. 

Amca Onur Gezgin ise yaşadıkları bu süreçte tüm Türkiye'den destek geldiğini belirtti.

"Ayda doğum gününe maalesef annesi olmadan girdi" diyen Gezgin, "İsterdik ki annesi de burada olsun. Ayda'nın her şeyi var. Annesinin dışında hiçbir eksiği yok. Bu noktada biz elimizden geleni yapıyoruz ama ne olursa olsun annesini hiçbir şey geri getiremeyecek. Ara ara annesini soruyor." dedi.

Atakan’a da anlamlı hediye

Başkan Mustafa İduğ, depremde Sakarya’dan gönderilen yardımların arasından çıkan ve içinde bozuk paralar bulunan bir kumbarayıda Atakan’a verdi. Kumbaranın depremzedeler için gönderildiğini ifade eden İduğ, “Bir çocuğun kendi harçlıklarından biriktirdiği para bu. Anlamı çok büyük olduğu için bunu Atakan’a emanet ediyoruz”dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.