Dolar 32,3850
%-0.11
Euro 34,5721
%-0.66
Altın 2.385,350
%-2.04
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mobil tuvalet nereden kiralanır'

Mobil tuvalet nereden kiralanır'

Mobil tuvalet kiralamak için elbette birtakım ihtiyaçlar vardır. Organizasyon düzenleyen ve katılım sağlayan insanlar için olmazsa olmaz olan mobil tuvaletler, çeşitleri, konforlu ve hijyenik yapısıyla portatif bir üründür.

  • Ege Postası
  • 12.02.2020 - 18:25

Organizasyon ekipmanları arasında yer almaktadır. Mobil tuvalet kiralama hizmeti veren firma öncelikle ihtiyaçları belirler. Kullanım alanı hakkında bilgi alarak kaç adet mobil tuvalet ihtiyacı olduğunu tespit eder. Kurulum, bakım, hijyen firmaya aittir.

Karavan Tuvalet

Organizasyon hizmetlerinde ve diğer birçok sektörde kullanılan karavan tuvalet daha çok sinema çekimleri ya da bölgesel film çekimlerinde ihtiyaç duyulan ekipmanlar arasında en önemlisidir.

Karavan tuvalet özellikleri;

Kadın bölümü

Erkek bölümü

Lavabo

Havalandırma

Temiz su deposu

Ayaklı su pompası

Atık su deposu

Polietilen malzemeden üretilmiştir.

Sinema çekimleri kimi zaman aylarca sürebilmektedir. Çekim alanları dağlık ya da boş arazi dahi olabilmektedir. Böyle bir durumda en önemli şey zaruri ihtiyaçların karşılanabileceği temiz bir tuvalettir. Piknik organizasyonları ve kır düğün organizasyonları genellikle boş alanlarda gerçekleştirilir. Her şey sıfırdan hazırlanır. Karavan tuvalet bu alanlar dışında; kamp, plaj, festival gibi alanlarda rahatlıkla kullanılır.

Mobil Tuvalet

Mobil tuvalet; kamuya açık her alanda kullanıma uygundur. Birçok belediye kamuya açık alanlarda ilçe halkına hijyen sağlar. Organizasyon, festival, konser, miting, şenlik gibi birçok etkinlik alanında kullanımı mevcuttur. Mobil tuvaletler tek kişilik, lavabo ve alafranga tuvalete sahiptir. Kurulumu oldukça basittir. Polietilen malzemeden üretildiği için oldukça hafif aynı zamanda hava şartlarına ve darbeye dayanıklıdır.

Seyyar Tuvalet

Seyyar tuvalet pisuar tuvaletin kullanıldığı ve eş zamanlı 4 kişi kullanım kapasitesine sahiptir. Portatif yapısı ile seyyar tuvalet her alanda kullanılmaktadır. Tüm organizasyonlarda kullanabileceğiniz kullanışlı bir ekipman.

Mobil Tuvaleti Kimler Talep Eder'

Mobil tuvalet; organizasyon düzenleyen şirketler, ekipman kiralama firmaları, bireyler, belediyeler, kamu kuruluşları, ve şirketler tarafından her geçen gün daha fazla talep edilmektedir. Türkiye'nin her noktasından talep edilebilen mobil tuvalet, kurulumu firma tarafından yapılan, kullanışlı ve talebi çok olan bir üründür. Düz bir nokta ayarlamanız, mobil tuvalet kurulumu için yeterlidir.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.