Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mithat Umutoğulları'ndan Eren Erdem'e sert yanıt: İzmir Büyükşehir'den aldığı maaşın karşılığını veriyor

Mithat Umutoğulları'ndan Eren Erdem'e sert yanıt: İzmir Büyükşehir'den aldığı maaşın karşılığını veriyor

CHP eski Genel Başkan Yardımcısı ve eski Milletvekili Eren Erdem sosyal medya hesabından açıklama yaparak, CHP MYK'da İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Dr. Cemil Tugay'ın isminin gündemde olmasına yönelik bazı iddialarda bulundu. Eren Erdem'e yanıt İzmirli gazeteci Mithat Umutoğulları'ndan geldi. Umutoğulları, "FETÖ'den "silahlı terör örgütüne yardım" suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılan eski CHP milletvekili Eren Erdem'in tam da FETÖ taktiği ile CHP’yi karıştırmak için hamlelerine başladı… MYK’nın İzmir Büyükşehir belediye başkanını belirlediği şu sıralar sosyal medya üzerinden aldığı maaşın karşılığını veriyor.. Eren Erdem öncelikle İstanbul'da yaşamasına rağmen İzmir'de gitmediği ve hak etmediği halde  belediye şirletinden aldığı maaşların hesabını versin..." dedi.

  • Ege Postası
  • 28.01.2024 - 00:01
  • Güncelleme: 28.01.2024 - 00:12

EGEPOSTASI- 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi partilerde aday hareketliliği sürüyor.

Bu kapsamda CHP'de aday belirleme çalışmalarında sona gelinirken, CHP MYK 6 ilçe dışında henüz İzmir adaylarını açıklamadı.

Önceki gün görüşülmesi beklenen İzmir adayları birkaç ilçede adaylar kesinleştirilmeyince bir sonraki toplantıya bırakılmıştı.

CHP MYK'nın gündeminde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ın isminin konuşulması üzerine belli çevreler harekete geçerek Tugay'ı sosyal medyada karalama kampanyanları ve itibar suikastı yapılmaya başlandı.

Son  günlerde artan operasyonel girişime CHP eski Genel Başkan Yardımcısı ve eski Milletvekili Eren Erdem de eklendi.

Eren Erdem sosyal medya hesabından Tugay'ın adaylığına karşı çıkarken, bazı iddialarda bulundu.

Eren Erdem'e yanıt İzmirli gazeteci Mithat Umutoğulları'ndan gecikmedi.

"FETÖ'DEN HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILAN..."

Eren Erdem'e sert yanıt veren Umutoğulları şunları söyledi;

"FETÖ'den "silahlı terör örgütüne yardım" suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılan eski CHP milletvekili Eren Erdem'in tamda FETÖ taktiği ile CHP’yi kaşıtılmak için hamlelerine başladı… 

BÜYÜKŞEHİR ŞİRKETİNDEN ALDIĞI MAAŞIN KARŞILIĞINI VERİYOR

MYK’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanını belirlediği şu sıralar sosyal medya üzerinden aldığı maaşın karşılığını veriyor.. Eren Erdem öncelikle İstanbul'da yaşamasına rağmen İzmir'de gitmediği ve hak etmediği halde  belediye şirletinden aldığı maaşların hesabını versin...
Büyükşehir Belediyesine bağlı şirkette Özel Eğitim ve Bilgi Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinde (ÜNİBEL) yönetim kurulu üyesi olarak çalışan Eren Erdem attığı twitte “Sayın Ekrem İmamoğlu ve Veli Ağbaba’nın, aynı zamanda kimilerine göre “iş insanı,” bize göre “5’li çete” olan Mehmet Cengiz’in adayı olan Cemil Tugay  şu dakikalarda “kesin olarak” adaylaşmak üzeredir.” diyerek açıklama yapmış. 
İstanbul dan ”klavye silahşorluğu” yapıyor. 

"500 KİLOMETREDEN ANLAMIŞ"

İzmir’de kimin başarılı ya da başarısız olduğunu 500 kilometrenden anlamış ve CHP Genel Merkezi'ne ayar vermeye çalışıyor... Kılıçdaroğlu’nun döneminde kimlerin nasıl aday yapıldığını bütün CHP delegeleri biliyor… İnsan bu sözleri söylerken biraz utanır… 

Cemil Tugay’ın adaylığı ya da diğer bir belediye başkanın adaylaştırılması daha önce MYK’dan nasıl çıkarıldıysa bu MYK’da aynı yöntem ve kararlılıkla veriyor..

"PATRONUN OLAN İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI"

Twittinin devamında “İzmir’i %100 kazanacak bir isim olan Tunç Soyer; aday yapılmamasının Kılıçdaroğlu’nu kurultayda desteklemiş olmasıdır.” Eh be güzel kardeşim bu sözlerini başka biri ifade etse anlarımda patronun olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı için “intihar timi” gibi partiden atılma pahasına bu açıklamalarının İstanbul’da yaşamana rağmen İBB şirketinden aldığın maaşın etkisi olabilir mi? Ne demişler “Gavurun ekmeğini yiyen gavurun kılıcını çalar”  @erenerdemnet @drcemiltugay @CHPMuratBakan @avdenizyucel @veliagbaba

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.