Dolar 32,4160
%-0.07
Euro 34,8203
%0.23
Altın 2.431,310
%-0.3
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Milletvekili aday adayı olmayı düşünenler için takvim netleşiyor

Milletvekili aday adayı olmayı düşünenler için takvim netleşiyor

CHP’de milletvekili aday adayı olmak isteyen il ve ilçe başkanlarının istifalarının öne çekilmesine ilişkin çalışma yürütülüyor.

  • Ege Postası
  • 19.04.2022 - 17:28

Milliyet'ten Mehtap Gökdemir'in haberine göre, CHP'de aday adayı olmayı düşünen il ve ilçe başkanlarının seçime en geç bir yıl kala yani Haziran’da görevlerinden ayrılmalarına ilişkin genelge hazırlanılmasının planlandığı, kulislerde konuşuluyor. Böylece milletvekili aday adayı olmayı düşünen il ve ilçe yöneticilerinin görevlerinden istifaları öne çekilmiş olacak ve yerlerine atama yapılacak. Seçim takvimi başladığında istifa edenlerin başvurularının ise değerlendirilmeyeceği ifade ediliyor. Böylece olası bir baskın ya da erken seçime de daha hazırlıklı olunacağı ifade ediliyor.

CHP’li kaynaklar, “Örgütlerde yenilenme sağlanacak. Seçimlere girerken parti örgütlerinin derli toplu girmesi, teşkilatlardaki boşalmanın bir an önce gerçekleşerek taze kanlarla yola devam edilmesi sağlanacak. Bir yenileme gerçekleştirilecek, kongre isteyen teşkilatın da gönlü alınacak” yorumlarını yapıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.