Dolar 32,2329
%0.16
Euro 34,9539
%-0.03
Altın 2.412,060
%-0.53
Bist-100 10.400,00
%-0.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Meyeks Otomotiv törenle hizmete açıldı

Meyeks Otomotiv törenle hizmete açıldı

Türkiye'nin ilk Daf Trucks 3 S bayisi olma özelliği taşıyan Meyeks Otomotiv, gerçekleştirilen bir törenle İzmir Kemalpaşa'da hizmete açıldı.

  • Ege Postası
  • 19.08.2016 - 15:08

Açılış törenine DAF Türkiye Genel Müdürü Gregor van der Mark'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda sektör temsilcisi ve konuk katıldı. Avrupa'da son 9 yılda 6 kez en iyi filo aracı unvanı kazanan ve sürekli büyüyen pazar payıyla Avrupa'da açık ara pazar lideri olan DAF Trucks'ın ilk 3S yetkili bayisi Meyeks Otomotiv İzmir, Manisa, Denizli, Aydın, Muğla ve Uşak illerinde hizmet verecek. DAF 3 S Ege Bölge Bayisi Meyeks Otomotiv DAF Trucks'ın Türkiye pazarına sunduğu Euro 6 versiyonlu tüm araçların bölgesinde satış ve satış sonrası yetkilerini üstlenecek.

“AMACIMIZ EN İYİ OLMAK”

Açılış töreninde konuşan Cömertler Otomotiv Genel Müdürü ve Meyeks Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Cömert, 30 yılı aşan birikimlerini Meyeks’in de bünyeye katılmasıyla daha da büyüttüklerini belirtti.

DAF Trucks 3 S bayiliği ile bugüne dek gösterdikleri başarılarını uluslararası arenaya taşıdıklarını dile getiren Cömert, DAF Trucks 3 S bayiliğini üstlenmelerindeki en büyük etkenin DAF'ın kalitesi ve kullananlarına verdiği güven olduğunu söyledi.

DAF'ın tüm dünya pazarında olduğu gibi Türkiye'de de güçlü bir yer edineceğine güvenlerinin  sonsuz olduğunu aktaran Cömert “İnandığımız bir markanın çatısı altına girerek hizmet vermek öncelikli hedeflerimiz arasındaydı. Meyeks olarak kendi bölgemizde bir yıl içerisinde DAF'ın Türkiye'deki en iyi hizmet üreten bayisi olmayı amaçlıyoruz. Bayiliği aldığımız 4 ay içinde oluşan ilgi de doğru yolda bulunduğumuzu gösteriyor. Yıl sonuna kadar 120 adet satış hedefliyoruz” diye konuştu.

PROFESYONEL ANLAYIŞ

Meyeks Otomotiv'in profesyonel bir anlayışla büyük işlere imza atacağını söyleyen

DAF Türkiye Genel Müdürü Gregor van der Mark'da, Meyeks ile çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Gregor van der Mark, Fatih Cömert'e ve ilk araç alımını yapan Ceran Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ceran ve Yönetim Kurulu Üyesi Öner Ceran'a bir teşekkür plaketi verdi.  Konuşmaların ardından Açılış kurdelası alkışlar eşliğinde kesildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.