Dolar 41,9391
%-0.15
Euro 48,7999
%-0.23
Altın 5.545,350
%-0.5
Bist-100 10.942,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Meteoroloji uyardı: İzmir'e sağanak geliyor!

Meteoroloji uyardı: İzmir'e sağanak geliyor!

Meteoroloji 2'nci Bölge Müdürlüğü'nden, yarın sabah saatlerinden itibaren İzmir için kuvvetli gök gürültülü sağanak uyarısı yapıldı. Uyarıda, bölgedekilerden olası olumsuz durumlara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

  • Ege Postası
  • 22.10.2025 - 14:02
  • Güncelleme: 22.10.2025 - 14:15

Meteoroloji 2'nci Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yağışın yarın sabah saatlerinden itibaren İzmir genelinde etkisini göstereceği belirtildi.

Açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (perşembe) sabah saatlerinden itibaren İzmir çevrelerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden; ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

Saat 10.00'dan sonra başlaması beklenen sağanağın aynı gün saat 23.59'dan itibaren etkisini kaybetmesinin beklendiği kaydedildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.