Dolar 32,2329
%0.16
Euro 34,9539
%-0.03
Altın 2.412,060
%-0.53
Bist-100 10.400,00
%-0.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Metal dolap imalatı

Metal dolap imalatı

Metal malzemelerden üretilen bu ürünler dışardan gelebilecek darbelere karşıda oldukça korunaklıdır. Genel olarak gri ve siyah renklerde üretilen bu dolaplar, müşterilerin taleplerine göre farklı renk ve tasarımlara sahiptir. Ayrıca kullanım fonksiyonları da yine, üretim kalitesine bağlı olarak değişmektedir.

  • Ege Postası
  • 03.01.2020 - 09:33

METAL DOLAPLARIN KULLANIM ALANLARI

Metal dolap modelleri, tasarımında kullanılan malzemeye göre değişmektedir. Çelik dolap yapısal olarak oldukça sağlam ve kaliteli bir kullanıma uygundur. Model farkı ise, söz konusu dolabın özelliklerinden kaynaklanmaktadır. Metal soyunma dolabı en çok kullanılan ve satılan dolap modelidir. 

Dosya dolabı, depolanan dosyaların da kırışmasını engellemektedir. Tercih edilmesinin bir diğer sebebi ise, bulunduğu ortama ayak uydurabilmesidir. Kapladığı alan minimum seviyede olan bu dolaplar, tasarım olarak da tüm ürün modellerinin depolanmasını sağlayabilmektedir.

Soyunma dolapları, soyunma kabini olarakda bilinir. Spor salonları, fabrikalarda, hamamlarda ve personellerin giyim değişimi yaptığı yerlerde sık tercih edilir.

ÇELİK DOSYA  DOLABI EBATLARI

Çelik evrak dolabı ebatları, tasarıma ve üretim yöntemine göre değişmektedir. Genel olarak belli başlı bir ölçü vermek oldukça zordur. Ayrıca, ölçülerin belirlenmesinde, söz konusu dolabın kullanım şekilleri ve depolanması planlanan yükün ağırlığına göre belirlenmektedir. Üretim sırasında kullanılan metal ve demir parçaların sağlam ve kalın olması da önemsenmektedir. Günümüzde hizmet veren firmalar, genel olarak metallerin sac kalınlığına göre, dolap ölçülerini belirlemektedir. Evrak dolabı hemen hemen istenilen her ölçülerde üretilmektedir. Kullanım amacı da, üretim yöntemlerinin ve ölçülerin belirlenmesinde önemli bir fonksiyondur. İstediğiniz tasarımı ve ölçüyü çelik metal evrak dolabı kataloğu sayesinde bulabilirsiniz. Birçok firma, gelen taleplere göre özel sipariş hizmeti de vermektedir. Çelik dolap modelleri renk, boy ve fiyatlarına göre farklılık göstermektedir.

ÇELİK EVRAK DOLABI ÖZELLİKLERİ

Evrak dolabı özellikleri kullanım şekillerine göre değişmektedir. Özelliklerin başında yer alan sağlamlık ve estetik tasarım, kullanıcılar tarafından önemsenmektedir. Yine metal dolap fiyatları her firmaya göre değişmektedir. Arıca fiyatların belirlenmesinde ölçüler ve büyüklük baz alınmaktadır. Renk bakımından da fiyatlar değişkenlik gösterilmektedir. Uzun yıllar kullanılabilen bu dolaplar, paslanma, çürüme veya en ufak darbede yamulma gibi sorunlar meydana getirmemektedir. Detaylı bilgi için satıcı firmalar ile iletişime geçebilir ve evrak dolaplarının özelliklerini öğrenebilirsiniz. Ayrıca bu dolaplar, taşıması gereken yük miktarına uygun bir şekilde seçilmelidir.

Üretilen tüm soyunma dolap modelleri burada: https://www.celikmetaldolap.com/soyunma-dolabi 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.