
Mesai Sancaklı’da başladı
Bütünşehir yasasıyla mahalle olan köylere ziyaretlerini sürdüren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, güne Sancaklı Köyü’nde başladı.
- Ege Postası
- 09.06.2014 - 09:17
Suyu getireceğiz
Köy sakinlerinin özellikle su konusunda sıkıntı yaşadıklarını belirten başkan Soylu, ‘ Sancaklı köyümüzün sakinleri tarlalarını sulayamamaktan şikayetçi. Yapılan sondaj çalışmalarından bir sonuç alamadıkları için tarlaya su veremiyorlar. Elimizden gelen çabayı gösterip bu sorunu ortadan kaldıracağız. Su Sancaklı’ya gelecek’ dedi.
Öğrencilerle bir araya geldi
Vatandaşlarla sohbetin ardından köy okulunu da ziyaret eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, okul içerisinde incelemelerde bulundu, öğrencilere oyuncak hediye etti. Başkan Soylu, ‘ Okulumuz bahçesinde yer alan park kullanılamaz halde. Çocuklarımızın oyun alanlarında zaman geçirmesi için parkı en kısa sürede yenileyeceğiz. Minik yüreklerin mutluluğu için ne gerekiyorsa yapılacak. Okul bahçesinde de düzenleme yapacağız. Özellikle tuvaletlerin yenilenmesi gerekiyor bu kapsamda gerekli müdürlüklere talimat verilmiş durumda. İnşallah okulumuz yeni eğitim-öğretim yılına yenilenmiş haliyle merhaba diyecek’ ifadelerini kullandı.
Yorum Yazın