Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemen'i yasa boğan ölüm: Kurtuluş kutlaması ertelendi

Menemen'i yasa boğan ölüm: Kurtuluş kutlaması ertelendi

Menemen'de çöp toplama işlemi sırasında bulunduğu araçtan düşen belediye işçisi Yusuf Tümenci (39), kaldırıldığı Menemen devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Tümenci'nin acı ölümü sonrası Menemen Belediyesi'nin düzenleyeceği 99'uncu Kurtuluş günü etkinlikleri ileri bir tarihe ertelendi.

  • Ege Postası
  • 07.09.2021 - 14:08

EGEPOSTASI -  Dört çocuk babası ve bugün doğum günü olduğu öğrenilen Menemen Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak çalışan Yusuf Tümenci'nin ölümü Menemen'i yasa boğdu. Tümenci'nin sabah saatlerinde belediyeye ait çöp toplama aracı olarak kullanılan traktörden seyir halindeyken dengesini kaybederek düştüğü ve lastiğin altında kaldığı belirtildi.

Menemen Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Tümenci, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Tümenci'nin vefatı ailesini, sevenlerini, mesai arkadaşlarını yasa boğdu.

ETKİNLİKLER ERTELENDİ

Öte yandan Tümenci'nin vefatı nedeniyle ilçenin kurtuluşunun 99'uncu yılı kapsamında yapılması planlanan açılış ve konserlerin ileri bir tarihe ertelendiği duyuruldu.

Belediyeden yapılan açıklama şöyle;

"Menemen Belediyemizin Temizlik İşleri görevlisi Yusuf Tümenci (39) kardeşimizi, vazifesi başındayken elim bir kaza sonucu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. 

Bu nedenle 99. Kurtuluş Şenlikleri kapsamındaki açılış ve konserlerimiz ileri bir tarihe ertelenmiştir."

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.