Dolar 32,4315
%0.03
Euro 34,7446
%-0.17
Altın 2.431,300
%-0.15
Bist-100 10.083,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemen Belerdiyespor'da avantaj sevinci

Menemen Belerdiyespor'da avantaj sevinci

Spor Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta küme düşmesi daha önce kesinleşen Kayseri Erciyesspor'u evinde 4-1 yenen Menemen Belediyespor, aldığı galibiyetle play off'a kalabilmek için büyük bir avantaj da yakaladı.

  • Ege Postası
  • 03.04.2017 - 13:44

Teknik direktör Suat Kaya, 6'ncı basamakta yer alan Karşıyaka'yla aralarındaki puan farkının 8'e yükseldiğini belirtti, "İlk 5 için çok kritik bir galibiyet aldık. Kalan 4 haftada hata yapacağımızı sanmıyorum. Tek düşüncemiz play off'tan 1'inci Lig'e yükselmek" dedi.

Normal sezonun bitiminde ortaya çıkacak sıralamanın da önemli olduğunu söyleyen Suat Kaya, "Biz şimdi 2'nci olabilir miyiz ona bakacağız. Çünkü 2'nci sıradaki takım 5'inci basamaktaki takımla oynayacak. Bu da bir avantajdır" diye konuştu. Suat Kaya, Kayseri Erciyesspor müsabakasında rakibe saygı duyduklarını belirterek, "Rakip takım oyuncuları aslanlar gibi mücadele etti. Biz de o çocukları asla küçümsemedik" ifadesini kullandı.

GÖKHAN ÜNAL TAKIMA DÖNDÜ

Teknik direktörü Kaya, 19 Şubat'ta oynanan Eyüpspor maçından sonra taraftarlarla tartıştığı gerekçesiyle süresiz kadro dışı bırakılan Gökhan Ünal'ın affedildiğini açıkladı. Deneyimli golcünün ağır sakatlık da geçirdiğini belirten Suat Kaya, "Gökhan'ın sol ayak bileğindeki kıkırdakta sorun vardı. İyileşmesi ve kendisini toparlamasını istedik. O da idmanlarını ve tedavisini aksatmadı. Şu an A takımla çalışmalara başladı. Ondan mutlaka faydalanacağım" dedi. Süper Lig'de Kayserispor formasıyla gol kralı olan 34 yaşındaki Gökhan Ünal, Menemen Belediyespor'da 15 maçta 6 gol attı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.