Dolar 44,6144
%0.11
Euro 52,4523
%0.44
Altın 6.812,730
%-0.26
Bist-100 14.074,00
%2.81

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mehmet Ali Erbil annesini son yolcuğuna uğurlamadı

Mehmet Ali Erbil annesini son yolcuğuna uğurlamadı

Sunucu ve oyuncu Mehmet Ali Erbil'in yaşlılığa bağlı sağlık problemleri nedeniyle hayatını kaybeden annesi Yurdagül Eken (91), İzmir'de toprağa verildi.

  • Ege Postası
  • 03.04.2026 - 16:14
  • Güncelleme: 03.04.2026 - 21:53

Bir süre önce kalça kemiği kırılan ve yaşlılığa bağlı sağlık problemleri bulunan sunucu Mehmet Ali Erbil'in annesi Yurdagül Eken, dün hayatını kaybetti. Eken için İzmir'in Urla ilçesindeki Urla Gasilhanesi'nde tören düzenlendi.

Törene; kızı Öngül Eken, torunu Gülce Akol, damadı Ali Akol, dünürleri Hülya Öney, Mehmet Öney ve komşuları katıldı. Mehmet Ali Erbil ise törende yer almadı. Vakit beklenmeden kılınan namaz sonrası Eken, Zeytinalan Mezarlığı'ndaki eşi Ömer Önder Eken'in mezarının üzerine defnedildi.

Kardeşi Öngül Eken, Mehmet Ali Erbil’in rahatsızlığı nedeniyle cenazeye katılamadığını söyledi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.