Dolar 48,5249
%0
Euro 56,3246
%-0.3
Altın 6.784,878
%0.72
Bist-100 14.467,25
%0.51

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mansur Yavaş'tan yeni açıklama: 'Ülkeyi yönetenlerle görüşmeyeceksek nasıl hizmet edeceğiz'

Mansur Yavaş'tan yeni açıklama: 'Ülkeyi yönetenlerle görüşmeyeceksek nasıl hizmet edeceğiz'

ABB Başkanı Mansur Yavaş, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmeye ilişkin yeni bir açıklama yaptı.

  • Ege Postası
  • 12.09.2026 - 13:27

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmeye ilişkin yeni bir açıklama yaptı.

Ankara Konseyi 7'inci Olağan Genel Kurulu'nda konuşan Yavaş, Türkiye'de siyaset gündemine oturan görüşmeye ilişkin konuştu. 

"BU ÜLKEYİ YÖNETENLERLE GÖRÜŞMEYECEKSEK..."

Yavaş, Ankara'daki metro yatırımları için yaklaşık 1,3 milyar dolarlık, diğer projeler için ise yaklaşık 800 milyon Euroluk finansman ve Hazine onayı süreçlerinin bulunduğunu belirterek, bu konuların çözümü amacıyla yapılan görüşmelerin siyasi tartışma konusu haline getirilmesini doğru bulmadığını ifade etti.

''Bu ülkeyi yönetenlerle görüşmeyeceksek nasıl hizmet edeceğiz?'' diyen Mansur Yavaş, siyasi görüş ayrılıklarının kent yönetimine yansıtılmaması gerektiğini söyledi. 

''FARKLI GÖRÜŞLERLE BİR ARADA YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİM''

Siyasi terminolojide ve siyasi görüşlerde ayrılıklar yaşanabileceğini ancak bunun bir kent yöneticisinin hizmet anlayışını etkilememesi gerektiğini dile getiren Yavaş, Ankara'da farklı görüşlere sahip insanların bir arada yaşamaya devam edeceğinin aktardı. 

''GEREĞİNİ YAPMAKTAN ÇEKİNMEM'' DEMİŞTİ

Yavaş geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada YENİ Parti ve CHP yönetimlerini işaret ederek ''Eğer bu tutumum her iki partinin genel merkezleri tarafından bir rahatsızlık sebebi olarak görülürse, gereğini yapmaktan da çekinmem.  Ancak bugüne kadar her iki genel başkan tarafından da bu tutumumdan rahatsız olduklarını ifade eden herhangi bir söylem tarafıma iletilmemiştir'' demişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.