Dolar 48,0544
%0.31
Euro 56,1655
%-0.06
Altın 7.124,492
%2.36
Bist-100 14.514,82
%0.82

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mansur Yavaş'tan Çayırhan'daki maden kazası sonrası ilk açıklama

Mansur Yavaş'tan Çayırhan'daki maden kazası sonrası ilk açıklama

Ankara'da Çayırhan Termik Santrali maden sahasında meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybetti, 8 işçi yaralı olarak kurtarıldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, olayın ardından bir taziye mesajı yayımladı.

  • Ege Postası
  • 21.08.2026 - 20:38
  • Güncelleme: 21.08.2026 - 20:39

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde faaliyet gösteren Çayırhan Termik Santrali ve maden sahasında saat 17.00 sıralarında göçük meydana geldi.

1 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ, 8 İŞÇİ YARALI KURTARILDI

Zamanla yarışan arama kurtarma ekiplerinin maden sahasında yürüttüğü çalışmalar sonucunda, göçük altında kalan 9 işçiden 8'i yaralı olarak kurtarılarak tedavi altına alındı. Ancak enkaz altında kalan E.K.’nın cansız bedenine ulaşıldı. 

MANSUR YAVAŞ'TAN TAZİYE MESAJI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yaşanan göçük olayın ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir taziye mesajı yayımladı.

Mansur Yavaş mesajında, “Çayırhan ilçemizde bulunan Termik Elektrik Üretim ve Madencilik’te meydana gelen kazada 1 madencimizin hayatını kaybettiğini, çok sayıda madencimizin de yaralandığını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Hayatını kaybeden madencimize Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı; yaralı madencilerimize acil şifalar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.