Dolar 43,1888
%0.03
Euro 50,3005
%0
Altın 6.414,570
%-0.25
Bist-100 12.457,00
%0.7

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mabel Matiz bugün hakim karşısına çıkıyor

Mabel Matiz bugün hakim karşısına çıkıyor

Ünlü şarkıcı Mabel Matiz, “Perperişan” adlı şarkısı nedeniyle “müstehcen yayınların yayımlanmasına aracılık etmek” suçlamasıyla bugün hakim karşısına çıkacak. Matiz hakkında 6 yıla kadar hapis ve adli para cezası isteniyor.

  • Ege Postası
  • 09.01.2026 - 10:26

Şarkıcı Mabel Matiz, "Perperişan" isimli şarkısıyla "müstehcen yayınların yayımlanmasına aracılık etmek" iddiasıyla bugün hakim karşısına çıkacak.

Matiz'in “Perperişan” isimli şarkısı nedeniyle İçişleri Bakanlığı suç duyurusunda bulunmuş, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da erişim engeli talep etmişti.

Talepler üzerine Mabel Matiz hakkında "müstehcenlik" iddiasıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştı.

Matiz, açılan dava kapsamında bugün, İstanbul 54. Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

6 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Ünlü şarkıcı hakkında ise söz konusu soruşturma kapsamında “müstehcen yayınların yayımlanmasına aracılık etmek” suçlamasıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iddianame hazırlanmış, Matiz hakkında 3 aydan 6 yıla kadar hapis cezası ve beş bin güne kadar adli para cezası talep edilmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.