
MKYK üyesi Tanrıverdi, o tarihi açıkladı
AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, "Eylül ayının ikinci döneminde AK Partinin tüm adayları belli olur" dedi
- Ege Postası
- 25.07.2013 - 10:08
"Anketler sürüyor"
Yaklaşan yerel seçimler ve kendisinin Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ilgili görüşlerini aktaran Tanrıverdi, "Bizim partimizde son söz Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ındır. Kendisi her ay düzenli olarak anket yaptırıyor. Eylül 15'inden sonra partimizin büyükşehir belediye başkan adayı belli olur. Bunun yanı sıra diğer ilçe belediye başkan adayları da belli olur ve çalışmaya hak için millet için projelerini ortaya koymaya başlarlar" diye konuştu.
Tanrıverdi, kendisinin de Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için isminin geçtiğini hatırlatırken, "Halkımız beni 2015 yılına kadar TBMM'ye yolladı. Git orada bizim için çalış dedi. Ben bugün onu yapıyorum. Öyle bir talebim yok. Ancak Başbakanımız bana bir görev verirse kaçmam, halkıma hizmet etmeye devam ederim" dedi.
"Cılız sesler"
Türkiye'nin AK Parti iktidarıyla çok büyük değişim ve gelişim yaşadığını kaydeden Tanrıverdi, "Türkiye 10 yıl önceki Türkiye değil. Son 5-6 aylık çözüm süreciyle kan ve gözyaşının dindiği, huzurun sağlandığı bir Türkiye var. Bu süreci durdurmak için zaman zaman kalkışmalar görmüyor değiliz. Ancak milyonların gördüğü gibi onların sesi tıpkı Taksim'dekilerin sesi gibi cılız kalacak, milletimizin sesi de Kazlıçeşme'deki gibi her zaman gür çıkacaktır. Artık Türkiye'de taşlar yerine oturuyor. Milletimiz iktidardan, dünya lideri Erdoğan'dan yana duruşunu sergilemektedir. Milletimizin birliği ve beraberliği on yıl içinde önemli kazanımlar elde etmemizi sağladı" diye konuştu.
Tanrıverdi, AK Parti'nin demokrasiyi özümsemiş, temsilcilerine sahip çıkmış bir parti olduğunu belirtirken, "Biz her zaman sivil toplum örgütlerini sosyal taraf olarak değil, sosyal ortak olarak görüyoruz. Bireyin özgür, toplumun örgütlü olmasını önemseyen bir iktidarız" diye konuştu.
"Biz durmuyoruz"
Tanrıverdi, "Bu güne kadar çok şükür sivil toplum örgütleriyle iyi ilişkiler içinde olduk. Kimileri duran adam olsa da, biz 'İki günü eşit olan ziyandadır' anlayışıyla durmadan, hız kesmeden çalışıyoruz. Türkiye'nin büyümesini istemeyenler var. Ama milletimiz huzurun, refahın tadını almıştır. Buna karşılık da yüzde 50'lik desteğini sürdürmektedir" dedi.
Yorum Yazın