Dolar 32,4004
%-0.11
Euro 34,8075
%0.19
Altın 2.434,770
%-0.16
Bist-100 9.977,00
%0.61

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP’li Şahin’den CHP’li Polat’a yanıt gecikmedi: ‘Devşirme hastalığı’

MHP’li Şahin’den CHP’li Polat’a yanıt gecikmedi: ‘Devşirme hastalığı’

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, CHP İzmir Milletvekili ve YDK üyesi Mahir Polat’ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yönelik söylemlerine sosyal medya hesabından tepki gösterdi. MHP’li Şahin açıklamasında, ‘’ CHP’li Mahir Polat Devlet Bahçeli’nin rum sevici,HDPKK işbirlikçisi Tunç Soyer hakkındaki açıklamalarına öyle içerlemişki hazımsızlıktan saçmalamış. Sayın Polat işbirliğinizi perdelemek için yandan destek mi veriyorsun? Söyle ona yüreği varsa kendisi cevap versin’’ dedi.

  • Ege Postası
  • 29.09.2022 - 16:46

EGEPOSTASI- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in 9 Eylül kutlamaları sırasında yaptığı konuşmayı sert bir dille eleştirmişti. Bahçeli’nin sözlerini değerlendiren CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, ‘’ Devlet Bahçeli'yi almayalım. Bugün dediğini yarın inkar edebilecek, 'Tayyip Erdoğan'dan Cumhurbaşkanı olmaz, seni Cumhurbaşkanı yaparsam namerdim' diyen bir adam, sonra 'Karar net, aday tek' gibi mitingler yaptığı noktaya geldi’’ ifadelerini kullandı.

‘Devşirme hastalığı’

CHP’li Polat’a Milliyetçi Hareket Partisi’nden yanıt gecikmedi. MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin sosyal medyadan yaptığı açıklamada ‘’ CHP’li Mahir Polat Devlet Bahçeli’nin rum sevici,HDPKK işbirlikçisi Tunç Soyer hakkındaki açıklamalarına öyle içerlemişki hazımsızlıktan saçmalamış. Sayın Polat işbirliğinizi perdelemek için yandan destek mi veriyorsun? Söyle ona yüreği varsa kendisi cevap versin.  Herkes bilir ki Devlet Bahçeli dün ne diyorsa,bugünde aynısını söyler.Vatan topraklarına kanlı çizmeleri ile basan müstevlilere tek kelime edemeyen iş birlikçi siyasetçilerin tarihimizi düşman gözüyle yorumlaması iflah olmaz bir cahillik,tedavisi imkansız devşirme hastalığıdır. Denize dökülenlerin içimize sızmış torunları ve tortuları aradıkları fırsatları asla bulamayacaklardır. Menfur ve münafık emeller için tarih tekerrür edecektir’’ ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.