Dolar 32,4547
%0.1
Euro 34,7609
%-0.12
Altın 2.428,760
%-0.26
Bist-100 10.083,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'li vekil Kaya'dan dikkat çeken paylaşım: Cinayet Saati

MHP'li vekil Kaya'dan dikkat çeken paylaşım: Cinayet Saati

MHP İstanbul Milletvekili Atila Kaya, partisinin genel başkanı Devlet Bahçeli'nin 2019'da Cumhurbaşkanlığı için aday olmayıp Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklamasından sonra manidar bir paylaşımda bulundu.

  • Ege Postası
  • 09.01.2018 - 08:10

MHP’de kalmaya devam edip, Bahçeli’nin kararlarına açıkça itiraz eden tek isim olan Kaya, Anayasa değişikliği referandumu öncesinde ‘hayır’ oyu vereceğini açıklayarak genel başkan yardımcılığından istifa etti. Kaya, sivillere yargı zırhı getiren KHK’ya Bahçeli’nin desteğine rağmen “Hukuk devleti tabutuna son çivi çakılıyor” sözleriyle eleştirdi.

Bu çıkışlardan sonra Atila Kaya’nın, Bahçeli’nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde partisinin aday çıkarmayıp, Erdoğan’ı destekleme kararını nasıl değerlendireceği merak ediliyordu.  Kaya, Bahçeli’nin açıklamaları sonrasında Twitter hesabından Atilla İlhan’ın ünlü şiiri 'Cinayet Saati'nden seçilmiş bazı dizeleri paylaştı. Kaya'nın paylaşımı şöyle:

Hürriyet’ten Aysel Alp'in “Bahçeli’nin kararlarını nasıl değerlendiriyorsunuz” sorusuna Kaya,  “Şimdilik yorum yok” yanıtını verdi. “Şiir sever misiniz” sorumuza Kaya, “Hem de çok severim. Atilla İlhan’ı ayrı bir severim” karşılığını verdi.

“O dizeleri Bahçeli’nin açıklamalarından sonra paylaştınız. Haliç’te vurulan, eli kolu bağlanıp ağlayan vapur MHP mi” sorumuza ise Kaya, “Yanıt vermek istemiyorum” dedi. Kaya, önümüzdeki günlerde belki bir basın toplantısıyla görüşlerini açıklayabileceğini de belirtti.

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.