Dolar 32,3780
%-0.13
Euro 34,7031
%-0.29
Altın 2.404,900
%-1.24
Bist-100 10.099,00
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir'de yeni yönetim kurulu açıklandı!

MHP İzmir'de yeni yönetim kurulu açıklandı!

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, genel merkezden onay alan 74 kişilik yeni yönetim kurulu listesini kamuoyuna duyurdu. Yeni yönetimde yer alan isimler arasında partinin yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterdiği Murat Taşer dikkat çekerken, 2 ilçe başkanı da listede yer aldı.

  • Ege Postası
  • 16.09.2014 - 12:13
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - MHP Genel Merkezi’nin  İzmir İl Başkanı Necat Karataş ile yola devam etme kararı almasının ardından, Karataş yeni yönetim için kolları sıvamıştı. Karataş, partiye zaman ayırabilecek, sahada aktif olabilecek isimleri yönetime katmak için yaptığı titiz çalışma sonrası 74 kişilik yönetim kurulu listesini hazırladı. Karataş yönetim kurulu listesinin genel merkezden onay almasının ardından, il başkanlığında düzenlediği basın toplantısıyla yeni yönetimini kamuoyuna duyurdu.


BAŞARI DEĞİL
Yerel seçimlerde İzmir’de 2 ilçede belediyeyi,ilçelerde toplam 57 meclis üyeliği ve Büyükşehir’de 8 meclis üyeliği kazandıklarını hatırlatan Karataş, “MHP İzmir İl Teşkilatı için bu başarı değildir. Başarı görülmemiştir ve görülmemelidir. Bu yoldaki tek hedefimiz İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığını almaktır” dedi.

YÖNETİM ONAY ALDI
Siyasi çalışma sahasının yorucu bir alan olduğunu ifade eden Karataş, “ bu alanda il yöneticilerimiz üzerine düşen vazifelerini en iyi şekilde yaptılar. Bazı yönetim kurulu üyelerimizin yerel seçimlerde aday olmaları ve bazı yöneticilerimizin de işlerinin yoğunluğu sebebiyle eksiklikler ortaya çıkmıştır. Bu eksiklikleri ikmal etmek ve 2015 genel seçimlerine daha güçlü girebilmek için genel merkezimize sunduğumuz yeni il yönetim kurulu listemiz Genel Başkanımız ve genel merkezimizin tensipleriyle onaylanmıştır. Yeni yönetim kurulunda Büyükşehir Belediye Başkan adayımız, bazı ilçe belediye başkan adaylarımız, ilçe başkanlarımız ve STK üyeleri teknotratlar yer almaktadır. Artık İzmir’İ yönetenler meydanı boş bulmayacaklar” dedi.  

6 ADAY 2 İLÇE BAŞKANI
7 kadın yöneticinin yer aldığı yeni yönetim kurulu listesinde yerel seçimlerde MHP’den İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Taşer, Konak Belediye Başkan adayı olan Adil Özyiğit, Karabağlar Belediye Başkan adayı olan Cihan Demir, Kınık Belediye Başkan adayı olan Rıza Dönmez, Foça Belediye Başkan adayı olan Serdar Mersin, Karaburun Belediye Başkan adayı olan Ogün Dönmez,Bayraklı İlçe Başkanı Taşkın Işık, Gaziemir İlçe Başkanı Dursun Seçal, EBSO Meclis Üyesi Mehmet Karahaliloğlu gibi isimler yer aldı.

Karataş, önümüzdeki günlerde divan kurulunu oluşturacak. 74 isim arasından il disiplin kurulu üyeleride belli olacak. Yönetime giren Bayraklı ve Gaziemir ilçe başkanları ilçe başkanlığı görevlerinden istifa edecek.



MHP’NİN YENİ YÖNETİMİNDE ŞU İSİMLER YER ALDI
 

ENGİN-DELİCAN YORUMU: UZUN SÜRMEZ
Basın mensuplarının, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin arasında son günlerde yaşanan dostluk rüzgarını hatırlatması üzerine Karataş, “ İki siyasi partinin il başkanı..Bir araya gelmesi samimiyeti kimsenin itiraz edeceği bir şey değil. Yerelde iktidar olan CHP ile genelde iktidar olan AKP’nin birbiriyle olan husumeti yüzünden İzmirliler sıkıntı yaşadı. İzmir halkı için yapılabilecek faydalı işlerde birlikte irade koymalılar. İnşallah bu yakınlaşma gerek belediye gerek iktidar noktasında kentin eksiklerini giderir. Bu tablonun uzun sürmeyeceği kanaatindeyim.Geçmiş yıllarda örnekleri var. Kayıkçı kavgası yaşadılar” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.