Dolar 32,2530
%-0.08
Euro 34,8302
%0.02
Altın 2.425,500
%0.02
Bist-100 10.100,00
%0.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir'de  Kadın Kolları Başkanlığı'na Banu Önkol atandı

MHP İzmir'de Kadın Kolları Başkanlığı'na Banu Önkol atandı

İzmir MHP’de, bir yıl önce 9 yıl boyunca başkanlığı yürüten Zerrin Çalışkan Yöndem ve il kadın kolları yönetimi, görevlerinden istifa etmişti. Bir yıldır kadın kolları başkanlığı görevinde yaşanan boşluk sonrasında yeni kadın kolları başkanı göreve getirildi. MHP İzmir Kadın Kolları İl Başkanlığı görevine il yöneticilerinden Banu Önkol atandı. Önkol, "Şuanda önümüzde seçim var. Tek hedefimiz genel seçim. En iyi şekilde MHP'yi kadınlara anlatmak istiyoruz. En iyi şekilde partimizi temsil edeceğiz." dedi. MHP İzmir'de tam bir yıl sonra

  • Ege Postası
  • 18.04.2015 - 16:07
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - MHP İzmir İl Kadın Kolları başkanlığını 9 yıldır sürdüren Zerrin Çalışkan Yöndem ve yönetiminin istifasının ardından, il yönetimi ve kadın kolları arasında uzun zamandır devam eden anlaşmazlık ve sıkıntıların olduğu öne sürülmüştü. Yöndem'in istifasından bir yıl sonra  MHP İzmir İl Yöneticilerin Banu kadın kolları başkanı olarak göreve getirildi. Bir yıllık aradan sonra MHP İzmir'de kadınlar yeni başkanına kavuştu. Banu Önkol MHP'li kadınların yeni başkanı oldu.  

"MHP İzmir SİM'i açtı: Bizimle yürü İzmir" haberi okumak için tıklayınız!!!


Şuanda önümüzde seçim var. Tek hedefimiz genel seçim. En iyi şekilde MHP'yi kadınlara anlatmak istiyoruz. En iyi şekilde partimizi temsil edeceğiz. Seçim beyannamemizi halkımıza en iyi şekilde anlatabilmek için çalışacağız. Şuandaki bütün hedefimiz budur. İzmirliye MHP'yi tanıtmak. İzmir ve kadınlar için çok güzel projelerimiz var. Bunların hepsini açıklayacağız ama seçimden sonra... İlk hedefimiz seçim. Adaylarla birlikte sahada olacağız" diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.