Dolar 32,2838
%-0.61
Euro 34,6443
%-0.46
Altın 2.412,390
%-0.43
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin'den Tunç Soyer'e 'SMS' tepkisi

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin'den Tunç Soyer'e 'SMS' tepkisi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bu sabah katıldığı canlı yayında depremzedeler için ‘’Bir Kira, Bir Yuva’’ kampanyasında SMS ile bağış toplanmasına ‘Valilik izin vermedi’ açıklaması yaptı. Soyer’in bu ifadelerine MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin 2019 yılındaki büyük yangını hatırlatarak tepki gösterdi.

  • Ege Postası
  • 22.02.2023 - 15:38
  • Güncelleme: 22.02.2023 - 15:53

EGEPOSTASI- Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremin ardından çok sayıda can ve mal kaybı yaşanmıştı. Yaşanan büyük afetin ardından depremzedeler için Türkiye’nin dört bir yanından yardım seferberliği devam ediyor. Bu kapsamda  İzmir Büyükşehir Belediyesi de ‘’Bir Kira, Bir Yuva’’ sloganıyla afetzedeler için yardım kampanyasına destek verecek.

Halk Tv'den canlı yayınlanacak yardım kampanyası için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sabah katıldığı canlı yayında ‘’Her aileye dokunmaya çalışacağız. Burada da SMSlere ihtiyacımız var. SMS’ler birikiyor ve bir ailenin ihtiyacını gideriyor. Asıl mesele dayanışma. Bizim tek kurtuluşumuz dayanışma’’ demiş, öte yandan İzmir Valiliği'nin SMS yoluyla bağış toplanmasına izin vermediğini açıklamıştı.

Soyer’in ''Valilik, SMS için izin vermedi’’ açıklamasına Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl  Başkanı Veysel Şahin’den tepki geldi.

Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Soyer’e  2019 yılındaki Büyük İzmir yangınını hatırlattı. Şahin Soyer’e tepki gösterdiği paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
‘’Tunç Soyer SMS ile para toplamak için İzmir Valiliği'nden izin istemiş! Senin üç yıl evvel büyük İzmir yangınında topladığın paralar ile aldığın “Yangın Uçakları” nerede? İzmirliler önce uçakları görse daha faydalı olmaz mı?

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.