Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Lüks otel Varlık Fonu’na devredildi

Lüks otel Varlık Fonu’na devredildi

Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan karar kapsamında, İzmir’in en lüks otellerinden biri olan Club Marvy adıyla lüks hizmet veren Diana Otel Yatırımları ve İşletmeciliği A.Ş.’nin işletmesinin bir kısmı Türkiye’ye Varlık Fonu’na devredildi.

  • Ege Postası
  • 08.03.2022 - 09:56

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Bugünkü Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan “Türkiye Varlık Fonunun Varlıklarına İlişkin Kararın Yürürlüğe Konulması Hakkında Karar” kapsamında İzmir’in gözde tatil beldelerinden Özdere’de yer alan ve Hazine’ye ait olan bölge Türkiye’ye Varlık Fonu’na devredildi.
 
Alan üzerinde, İzmir’in en lüks otellerinden biri olan, ağırladığı yabancı ve ünlü konuklarla bilinen Club Marvy adıyla lüks hizmet veren Diana Otel Yatırımları ve İşletmeciliği A.Ş.’nin işletmesinin bir kısmı bulunuyor.

Kararla birlikte 1094 ada 2 parselde bulunan 40 bin metrekarelik alan Varlık Fonu'na resmen devredildi. 


 
KAPASİTE ARTIŞI İÇİN BAŞVURUDA BULUNMUŞLARDI
 
Öte yandan; otel işletmesi, Ocak ayında otel alanının arkasında bulunan ve orman arazisi vasıflı olan 2 bin 61 metrekarelik alanda yapılması planlanan otel kapasite artışı projesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na başvuruda bulunmuş ve ÇED sürecini başlatmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.