Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
La Liva Beauty Studio'dan yılbaşı kampanyası

La Liva Beauty Studio'dan yılbaşı kampanyası

Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsünün karşısında hizmet veren La Liva Beauty Studio, yılbaşına özel indirim kampanyası sunuyor.

  • Ege Postası
  • 09.12.2022 - 12:00

La Liva Beauty Studio Kurucusu Nazife Selçuk, 31Aralık'a kadar nakit ödemelerde geçerli olmak üzere gerçekleştirdikleri yılbaşı kampanyasıyla kadınların güzelliğine güzellik katacaklarını söyledi.

Kampanya hakkında bilgi veren Nazife Selçuk, “LaLiva yılbaşı kampanyasıyla, lazer epilasyonda ve bölgeselincelmede yüzde 50 indirim yapıyoruz. Ayrıca 6 seans Microterapipaketi alana 1 seans klasik cilt bakım ve 1 seans karbon peelingi dehediye ediyoruz. Microblading, Pudralama, Kaş Tasarımı, Mix KaşTasarımı, Altın Oran Kaş Tasarımı, Phi Lashes Lifting, Dudak Renklendirme, Eyeliner, Kaş Silme ve Kaş Vitamini uygulamalarındada indirim imkanı sunuyoruz. Yeni yıla güzel girmek isteyenherkesi bekliyoruz” diye konuştu.

GÜZELLİK UYGULAMALARI TEK ÇATI ALTINDA

La Liva Beauty Studio'da yenilikçi ve teknolojik bir bakış açısıyla hizmetverdiklerine dikkat çeken Nazife Selçuk, şunları söyledi: “İnsanların güzellik adına her şeyi bulabilecekleri bir mekanı İzmir'e kazandırdık. Şu anda diyetisyen ve zayıflama birimi,Body Mac Slim cihazı ile bölgesel incelme, manikür, pedikür, ciltve saç bakımı, akne leke onarımları, lazer ve buz başlıklıepilasyon, kalıcı makyaj, kaş tasarımı gibi farklı alanlardahizmetlerimiz var. Alanında kabul gören dünyaca ünlü markaların malzemelerini kullanıyoruz. Güzellik sektöründe en az deneyim kadar malzeme kalitesi de sonucu çok etkiliyor. Sadece İzmir değil, Ege’den çok sayıda müşterimiz La Liva kalitesini yaşamakiçin bize konuk oluyor. Çevre yolunun hemen yanında olmamız bizeulaşım olarak da önemli bir avantaj sağlıyor. La Liva Beauty Studio Instagram adresimiz üzerinden de müşterilerimiz ve takipçilerimizle sürekli iletişim halindeyiz”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.