Dolar 43,1305
%0.04
Euro 50,3767
%0.1
Altın 6.379,010
%0.18
Bist-100 12.255,00
%0.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kütahya’da kar yağışı

Kütahya’da kar yağışı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesi, etkili olan kar yağışıyla beyaza büründü. Kar ve buzlanma nedeniyle ulaşım aksadı.

  • Ege Postası
  • 11.01.2026 - 14:23
  • Güncelleme: 11.01.2026 - 18:25

Hava sıcaklığının 1 dereceye kadar düştüğü Tavşanlı ilçesinde etkili olan kar yağışı, ulaşımı olumsuz etkiledi. Kütahya genelinde sabah saatlerinde etkisini artıran kar yağışı, özellikle yüksek kesimlerde ve şehirler arası yollarda trafik akışını yavaşlattı.

Kütahya-Tavşanlı kara yolunun çeşitli noktalarında kar ve gizli buzlanma nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Kar yağışının ardından Karayolları ekipleri tuzlama ve küreme çalışmalarına başladı.

Trafik ekipleri, Kütahya-Tavşanlı yolunu kullanacak olan sürücüleri kış lastiği, zincir ve çekme halatı bulundurmaları konusunda uyarırken; aşırı hız ve ani frenden kaçınılması gerektiğini belirtti. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.