Dolar 32,2329
%0.16
Euro 34,9539
%-0.03
Altın 2.412,060
%-0.53
Bist-100 10.400,00
%-0.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kütahya'da silahlı aile kavgası: 4 ölü, 2 yaralı

Kütahya'da silahlı aile kavgası: 4 ölü, 2 yaralı

KÜTAHYA'nın Emet ilçesine bağlı Gürpınar Köyü'nde daha önce aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Aralarında husumet olan ailelerin kavgası kanlı bitti

  • Ege Postası
  • 30.12.2015 - 10:10
Olay akşam saatlerinde Gürpınar Köyü'de meydana geldi. İddialara göre daha önce aralarında husumet bulunan Akkaya ailesi ile İlhan ailesi arasında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda taraflar yanlarında bulunan av tüfekleriyle birbirlerine ateş etti. Çatışmada Esengül İlhan (55), Kürşat İlhan (24), Mesut Akkaya (39) ve Abdullah Akkaya (25) öldü, Abdullah Akkaya (70) ile Mehmet Keskin (32) yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı, olayla ilgili soruşturma sürüyor. Güvenlik güçleri iki aile arasında yeni bir olay yaşanmaması için geniç çaplı önlem aldı. Soruşturma sürdürülüyor. 


TRAFİK KAZASININ ARDINDAN SİLAHLI ÇATIŞMA 
Kütahya'nın Emet ilçesine bağlı Gürpınar Köyü'nde 4 kişinin ölümü 2 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavganın daha önceden aralarında husumet bulunan Akkaya ve İlhan ailelerinin akşam saatlerinde otomobilleriyle birbirlerine çarparak maddi hasarlı kaza yapmalarından çıktığı öne sürüldü. Kavganın ardından her iki tarafın tüfek ve tabancalarla birbirlerine ateş ettiği belirtildi. 



1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI 
Jandarma ekipleri, köydeki içerisinde su bulunmayan kanal içerisinde olaya karışanlar tarafından atılmış oldukları bildirilen 1 adet kısa namlulu av tüfeği ile 1 adet tabanca buldu. Jandarmalar olayın meydana geldiği yerin etrafına da güvenlik şeridi çekti, boş mermi kovaları ile fişekleri topladı. Olaya karışan Ali Osman İlhan adlı bir kişi de gözaltına alındı. 



CESETLER BURSA'YA GÖTÜRÜLDÜ 
Ölen Esengül İlhan, Kürşat İlhan, Mesut Akkaya ile Abdullah Akkaya'nın cesetleri otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli ile Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki yaralıların ise tedavilerinin sürdüğü belirtildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.