Dolar 41,1712
%0.07
Euro 48,0123
%0.16
Altın 4.679,360
%0.1
Bist-100 10.878,00
%-3.57

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kuşadası'nda riskli binalar yıkılıyor

Kuşadası'nda riskli binalar yıkılıyor

Riskli yapıların ortadan kaldırılması, sağlıklı ve güvenli yapılaşmanın sağlanması amacıyla uygulanan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir yıkım daha gerçekleşti. Bu kapsamda Türkmen Mahallesi'nde bulunan 2 katlı bir bina Kuşadası Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gözetiminde sorunsuz bir biçimde yıkıldı.

  • Ege Postası
  • 29.08.2025 - 17:58
  • Güncelleme: 29.08.2025 - 21:16

Kuşadası Belediyesi, çarpık yapılaşmanın önüne geçmek, metruk haldeki ve risk altındaki yapıları ortadan kaldırarak sağlıklı ve güvenli yapılaşmanın önünü açmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kentsel dönüşüm için başvuruda bulunan vatandaşların taleplerini en kısa süre içerisinde değerlendirmeye alan Kuşadası Belediyesi, riskli yapıların tespiti ve yıkımı aşamasında da titizlikle çalışıyor.

Son olarak Türkmen Mahallesi'nde bulunan 2 katlı binanın yıkımı, tahliye işlemleri tamamlandıktan sonra gerçekleşti. Afet İşleri Müdürlüğü ekiplerinin denetiminde gerçekleşen yıkım çalışması sorunsuz bir biçimde tamamlandı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.