Dolar 32,7682
%1.53
Euro 35,0901
%0.53
Altın 2.457,000
%2.76
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Küçükpark’ta Gece Boyozu dağıttılar

Küçükpark’ta Gece Boyozu dağıttılar

İftar ve sahur programlarında İzmirli gençlerle buluşan AK Partili gençler, Bornova Küçük Park’ta gece boyozu dağıttı. İzmirli gençlere bin adet boyoz dağıtan AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, dayanışma ruhunu yaşatmanın önemine inandıklarını belirterek, İzmirli gençlerin her sıkıntısını çözmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. AK Partili gençler gece mesaisinde

  • Ege Postası
  • 20.05.2018 - 11:39

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-24 Haziran seçimlerinin Ramazan ayı ile çakışması nedeniyle alan çalışmalarını iftar ve sahur sofralarıyla birleştiren AK Parti İzmir’de, Gençlik Kolları üyeleri de her akşam bir eve misafir oluyor. Üniversiteli gençleri de yalnız bırakmayan AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları gençlerin birlikte kaldıkları evlere gidip onlarla birlikte iftar açıyor.

İftardan sonra da gençlerle bir araya gelen AK Partili gençler, onlarla çay-kahve içip sohbet ediyor. Ardından sahur için yine evlere ziyarette bulunuyor. Gençlere yönelik iftar yemekleri veren AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, onların şikayet ve taleplerini dinleyip tek tek not ediyor.

AK PARTİLİ GENÇLER KÜÇÜKPARK’TA BOYOZ DAĞITTI

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları üyeleri, en son Bornova Küçükpark’ta kurdukları Gece Boyozu standında yüzlerce boyozu İzmirli gençlerle paylaştı. AK Partili gençlerin İzmir Başkanı Eyüp Kadir İnan ile birlikte bin adet boyoz dağıtan gençler, 24 Haziran seçimlerinin önemini ve Cumhur İttifakını da anlatıyor.

İNAN: BU AKŞAM DA BOYOZLARIMIZI PAYLAŞMAK İSTEDİK

İzmirli gençlerin yanında olmayı sürdüreceklerini kaydeden AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, “Biz de genciz. Gençlerin sorunlarını biliyoruz. Üniversitelerde okuyan gençlerimizin başta yurt ve barınma olmak üzere birçok sorunu var. Sorun ve taleplerini dinliyoruz, elimizden geldiğince sıkıntılarını çözmeye çalışıyoruz. İftar ve sahur programlarımızda genç kardeşlerimize misafir oluyoruz. Bu akşam da sahur için boyoz ve yumurtalarımızı paylaşmak istedik” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.