Dolar 48,0206
%0.24
Euro 56,1209
%-0.14
Altın 7.107,389
%2.12
Bist-100 14.514,82
%0.82

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Komşuları arabasını boydan boya çizip bu notu yazdı: 'Gece inleme seslerini duymak zorunda değiliz'

Komşuları arabasını boydan boya çizip bu notu yazdı: 'Gece inleme seslerini duymak zorunda değiliz'

İstanbul Maltepe'de yaşayan bir adamın otomobili, komşuları tarafından çizildi. Aracın üzerine ""Burası namuslu bir mahalle, biz senin gece inleme seslerini duymak zorunda değiliz" notu kazınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Ege Postası
  • 23.08.2026 - 13:30

Maltepe'de yaşayan bir vatandaş, sabah park halindeki otomobiline binmek için hareket ettiğinde hayatının şokunu yaşadı. 

Otomobilinin sol kaportasını boydan boya kazıyan şüpheliler, araca "Burası namuslu bir mahalle, biz senin gece inleme seslerini duymak zorunda değiliz" notunu düştü. 

Ayrıca otomobilin sileceklerinin kırıldığı ve lastiklerinin patlatıldığı öğrenilirken, olayın ardından şüpheler araç sahibinin alt ve üst komşusuna çevrildi. 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI 

Çevredeki güvenlik kameralarının incelenmesi için başvuruda bulunan mağdur adam, ayrıca olayın faillerinin bulunması ve maddi kaybının telafi edilmesi amacıyla da Emniyet'e ifade verdi. 

Sosyal medyada milyonlarca etkileşim alan görüntülere kullanıcılar da büyük tepki gösterirken, otomobilin kaportasında bırakılan tahribat nedeniyle aracın satış fiyatının da büyük ölçüde düşüş göstereceği öğrenildi. (Sözcü)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.