Dolar 32,2674
%-0.02
Euro 35,0922
%0.02
Altın 2.476,280
%0.41
Bist-100 10.370,00
%0.48

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Komisyonlara itiraz eden meclis üyesine esprili gönderme: 'Cin'din çarpıldın'

Komisyonlara itiraz eden meclis üyesine esprili gönderme: 'Cin'din çarpıldın'

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen İzmir Büyükşehir CHP Meclis Grubu komisyon seçimlerinde tartışmaların yaşandığı öğrenildi. Grup içinde yapılan seçimler öncesi daha önce imar komisyonunda olan yeni yapılan görev dağılımında kendisine İmar Komisyonunda yer bulamayan Bayraklı Belediye Meclis Üyesi Cindi Canpolat ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu arasında tartışmalar yaşandığı belirtildi.

  • Ege Postası
  • 21.07.2020 - 13:01

EGEPOSTASI- CHP Grup toplantısında komisyonlarda yapılan dağılımın Başkanvekili Mustafa Özuslu tarafından okunmasının ardından söz alan Bayraklı Meclis Üyesi Cindi Canpolat'ın görev dağılımına tepki gösterdiği ileri sürüldü. Canpolat'ın “Kendimle ilgili bir beklentim yok. Arkadaşlarımızla yaptığımız görüşmeden bu durumda rahatsız olanlar var” demesi üzerine CHP Grup Başkanvekili Özuslu'nun "Arkadaşlar bu listelerden rahatsız olan var mı'” diye sorduğu, bunun üzerine hiçbir meclis üyesinden ses çıkmadığı iddia edildi.

‘CİN’DİN ÇARPILDIN

Komisyon toplantısından sonra Canpolat’ın bu çıkışının alay konusu olduğu aktarıldı. Canpolat’ın yanına gelen CHP’li meclis üyesi Taner Kazanoğlu'nun Canpolat’a “Cin'din çarpıldın” diyerek şakalaşması CHP Grubunda gülüşmelere neden oldu.

Bu sözün birkaç gündür meclis grubunun da en fazla kullandığı espiri olduğu ifade edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.