Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kiraz'da şiddetli yağış ağaçları devirdi: Özçınar isyan etti!

Kiraz'da şiddetli yağış ağaçları devirdi: Özçınar isyan etti!

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, kentte etkisini gösteren yağmur nedeniyle Gümüşsuyu Caddesi’ndeki ağaçların kaymakamlık konutuna devrilmesinden İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni sorumlu tuttu. Özçınar, söz konusu ağaçların Büyükşehir’in yol yapım çalışmaları sırasında tahribata uğradığının altını çizerek, “Herhangi bir yaralanma söz konusu değil fakat olsaydı bu hatanın bedelini kim öderdi ! Ağaçlara mı üzülelim yoksa önceden uyarılmasına rağmen müdahale edilmemesine mi” dedi.

  • Ege Postası
  • 12.10.2021 - 16:34

EGEPOSTASI –  Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Gümüşsuyu Caddesi’ndeki yol yapım çalışmaları sırasında ağaçların tahribata uğradığını belirterek, bugün kentte etkisini gösteren yağış ve rüzgarın ardından da kaymakamlık konutuna devrilmesine tepki gösterdi.

Özçınar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Herhangi bir yaralanma söz konusu değil fakat olsaydı bu hatanın bedelini kim öderdi ! Ağaçlara mı üzülelim yoksa önceden uyarılmasına rağmen müdahale edilmemesine mi?” sözleriyle isyan etti.

Bölgede oluşan olumsuz tabloyu içeren fotoğrafları ‘Öncesi ve sonrası’ notuyla paylaşan Özçınar’ın ifadeleri şu şekilde:

“Gümüşsuyu caddesinde bulunan sorumluluğu İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait caddede ne yazık ki 1 aydır yol çalışması devam ediyor. Sorumsuz yapılan çalışma sonucu ağaçlarımızın yol yapımı sırasında tahribata uğradığı,köklerinin zarar gördüğünü acilen müdahale edilmesini yoksa yıkılacağını söyledik 

Ne yazık ki bugün gerçekleşen yağış ve rüzgar sebebi ile kaymakamlık konutuna birden fazla ağaç devrildi. Herhangi bir yaralanma söz konusu değil fakat olsaydı bu hatanın bedelini kim öderdi ! Ağaçlara mı üzülelim yoksa önceden uyarılmasına rağmen müdahale edilmemesine mi”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.