Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kınık Belediyesi öğrencileri sanatla buluşturdu

Kınık Belediyesi öğrencileri sanatla buluşturdu

Kınık'ta Tiyatro Balans Grubu tarafından sahnelenen, "Pembe aslında siyahtır" adlı tiyatro oyun Kınıklı öğrencilerle buluşturuldu.

  • Ege Postası
  • 16.03.2022 - 10:11

Kınık Belediyesi, öğrencilerde sanat farkındalığı yaratmak amacıyla, Kınık Öğretmenevi amfi salonunda "Pembe aslında siyahtır" adlı tiyatro oyununun sahnelenmesi için katkıda bulundu.

Oyun öğrenciler taranfından büyük ilgiyle izlendi.

Gençlerin madde bağımlılığı, sentetik uyuşturucu maddelerle mücadele konusunda farkındalığını artırmak için gerçekleştirilen, sosyal ve kültürel etkinliklerin devam edeceğini ifade eden Başkan Doğruer, "Oyunda madde bağımlılığı ve madde bağımlılığının zararları dramatik bir şekilde sahnelendi. Gençlerimizin madde bağımlılığı, sentetik uyuşturucu maddelerle mücadele konusunda farkındalığını artırmak ve bunlardan uzak durmaları sağlamak için eğitici çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Uyuşturucu maddelerle mücadele konusunda farkındalığını arttırmak için gerçekleştirilen gösterim sonrasında, Kınık İlçe Kaymakamı Erol Türkmen ve Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer gösteriyi yapan tiyatroculara teşekkür ederek, gençlere bu konuda dikkatli ve hassas olmaları yönünde konuşmalarda bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.