Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu’na İzmir'de coşkulu karşılama!

Kılıçdaroğlu’na İzmir'de coşkulu karşılama!

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi için geldiği İzmir'de partili kalabalık tarafından coşkuyla karşılandı. Havalimanına akın eden partililer, CHP liderini alkış ve sloganlarla karşıladı.Adnan Menderes Havalimanı’nda bekleyen İzmirli yurttaşlar, Kılıçdaroğlu’nu, “Hepimiz Kemal’iz, Hepimiz Adayız” pankartları ile karşıladı.

  • Ege Postası
  • 19.03.2023 - 14:25
  • Güncelleme: 19.03.2023 - 23:19

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi'ndeki programa Altılı Masa liderleri de katıldı.

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde yapılan ‘Millet İttifakı Genel Başkanlar Buluşması’nda CHP Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yerine ise İYİ Parti’yi, genel başkan yardımcısı Ümit Özlale temsil etti.

KILIÇDAROĞLU'NA COŞKULU KARŞILAMA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu da progama katılmak için öğleden sonra Ankara'dan uçakla İzmir'e geldi.

Kılıçdaroğlu'nu Adnan Menderes Havalimanı’nda çok sayıda partili, slogan ve alkışlarla karşıladı. Partililer Kılıçdaroğlu’nu, “Hepimiz Kemal’iz, Hepimiz Adayız” pankartları ile karşıladı. 

Kılıçdaroğlu bugün tarifeli bir uçakla Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile birlikte İzmir’e geldi. Kılıçdaroğlu uçakta bir bebeği severken annesi ile birlikte fotoğraf çektirdi. Diğer yolcular ve gençler de sık sık Kılıçdaroğlu ile birlikte fotoğraf çektirdiler.

Adnan Menderes Havalimanı’nda bekleyen İzmirli yurttaşlar, Kılıçdaroğlu’nu, “Hepimiz Kemal’iz, Hepimiz Adayız” pankartları; “Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu” ve “Gençliğin Umudu Kılıçdaroğlu” sloganlarıyla karşıladı. Bekleyen yurttaşların ellerinde, Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının basıldığı kağıt maskeleri tutmaları dikkat çekti.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun çıkış kapısından aracına doğru yürüdüğü esnada, kalabalıktan dolayı küçük çaplı kargaşa yaşandı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu sevgi gösterilerinin arasında aracına yürümekte zorlandı.

Kılıçdaroğlu zorlukla binebildiği aracından kendisini karşılamaya gelen partilileri selamladı.

CHP lideri, İzmir Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde yapılacak program öncesi dinlenmek üzere oteline gitti.

BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISI İPTAL EDİLDİ

Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun taslak programında yer alan belediye başkanları toplantısının iptal edildiği, Kılıçdaroğlu'nun aynı gün (19 Mart Pazar) İzmir'den ayrılacağı kaydedildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.