Dolar 32,5069
%0.18
Euro 34,8142
%0.27
Altın 2.486,010
%0.96
Bist-100 9.552,00
%0.22

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ın eleştirilerine yanıt

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ın eleştirilerine yanıt

CHP Genel Başkanı KEmal Kılıçdaroğlu, AK Parti İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine yönelik sözlerine yanıt verdi.

  • Ege Postası
  • 26.12.2021 - 16:59

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün gerçekleştirilen K Parti İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef almıştı. Erdoğan konuşmasında, "İstanbul - İzmir arasını 3.5 saate indirdik mi? İzmir Milletvekili Bay Kemal sen ne yaptın? İzmir'de felaket yaşandı. O felaketin yaşandığı yerde 750 konut inşa edip vatandaşlarımıza dağıttık. Biz buyuz. Milletimiz kendi hayatında bu kazanımları görüyor. Antalya'da Muğla'da felaket yaşadık. Belediyeler sende. Bay Kemal sen ne yaptın? Yapmaz. Öyle bir derdi yok" demişti.

Öte yandan; Erdoğan'a Kılıçdaroğlu'ndan yanıt ise gecikmedi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Erdoğan'a yanıt verdi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, paylaşımlarında şu ifadeleri kullandı; "Ey Şahıs, Şanlıurfa'ya önerdiğim enerji modelini önce trollerinle kapatmak istedin; baktın olmuyor kendin geldin. Bugün 1 saat kürsüde beni anlatmışsın, anlat anlat. Beni takip etmeye devam et" ifadelerini kullanan Kılıçdaroğlu, "Tekrar ediyorum, Şanlıurfa'nın taşlık arazisinde güneş enerjisinden elektrik üretilir."

"Erdoğan'ın söylediklerine bakmayın, o önce konuşur sonra dediklerimi aynen yapar" diyen CHP lideri, "Asgari ücret, elektrik faturaları, emekliye ikramiye, 3600 ek göstergede yapacağı gibi... Şimdi de kadınları ve nafakayı konuşmaya başlamış. Koş Erdoğan koş, sana daha neler yaptıracak bu Bay Kemal!" diye yazdı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.