Dolar 32,2000
%-0.01
Euro 35,0064
%0
Altın 2.500,800
%0
Bist-100 10.711,00
%0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıç'tan sosyal medyada yayılan o görüntülerle ilgili açıklama: Çarpıtan, gerçeği yansıtmayan içerikler...

Kılıç'tan sosyal medyada yayılan o görüntülerle ilgili açıklama: Çarpıtan, gerçeği yansıtmayan içerikler...

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, deprem bölgesine gönderilen yardımlarla ilgili bugün sosyal medyada yayılan görüntülere ilişkin açıklama yaptı. Başkan Kılıç, "Sosyal medyada olayları çarpıtan, gerçeği yansıtmayan içerikler üretip yayan paylaşımları kınıyoruz." derken, "Her dakika Bucalı hemşehrilerimizin desteklerinin takipçisiyiz. Halkımızın içi müsterih olsun. Bu kara günleri birlikte anlatacağız." dedi.

  • Ege Postası
  • 10.02.2023 - 23:21
  • Güncelleme: 10.02.2023 - 23:55

EGEPOSTASI- Buca Belediyesi, bugün sosyal medyada yayılan bazı görüntüler ve daha sonra bazı basın yayın kuruluşlarında "Buca Belediyesi'nden yardım skandalı! Halktan topladıkları malzemeleri hastane otoparkına bırakmışlar" haberleriyle ilgili açıklama yaptı.

"DESTEKLERİN TAKİPÇİSİYİZ"

Açıklamada, "Sosyal medyada yayılan videolar gerçeği yansıtmamaktadır. Bölge koordinasyon yetkilileri, ihtiyaç fazlası ürünleri, hastane, otopark ve terminal gibi noktalarda bir araya getirerek gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaktadır. Her dakika Bucalı hemşehrilerimizin desteklerinin takipçisiyiz. Halkımızın içi müsterih olsun. Bu kara günleri birlikte anlatacağız." denildi.

BAŞKAN KILIÇ: KINIYORUZ

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ise, "Bucalı hemşehrilerimizin emeği ve desteğiyle afet bölgesine gönderilen dayanışma araçları bölge koordinasyon yetkililerince karşılanmaktadır. Her an iletişim halindeyiz. Sosyal medyada olayları çarpıtan, gerçeği yansıtmayan içerikler üretip yayan paylaşımları kınıyoruz." dedi.

Başkan Kılıç daha sonra bir açıklama daha yaptı.

Konuya ilişkin görüntülerin detaylarıyla ilgili bilgi veren Kılıç, sosyal medyadan şu ifadelerin yer aldığı görseli paylaştı; 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.