Dolar 32,2531
%0.16
Euro 35,0817
%0.21
Altın 2.526,660
%1.04
Bist-100 10.644,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kentin su yönetimi uygulamaları için bilimsel dayanışma

Kentin su yönetimi uygulamaları için bilimsel dayanışma

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu, kentin su yönetiminde bilimsel gelişmelerin ve yeni teknolojilerin kullanılması konusunda meslek odalarının birikimlerinden yararlanmaya ve her türlü işbirliğine hazır olduklarını dile getirdi.

  • Ege Postası
  • 07.10.2022 - 21:26

İZSU Genel Müdürlüğü kentin iki meslek kuruluşu Jeoloji Mühendisleri Odası ve Jeofizik Mühendisleri Odası İzmir şubelerinin yöneticilerini ağırladı. Her iki ziyarette de bilimsel çalışmalar konusunda işbirliğine yönelik görüş birliğine varıldı.

Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Koray Çetin Önalan, Yönetim Kurulu Üyeleri Cevat Çağlar Özbüyük ve Hüseyin Uytun’u ağırlayan İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu ardından Jeofizik Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Sinancan Öziçer ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yaman’la görüşme yaptı.

İZSU Genel Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Köseoğlu, yürüttükleri faaliyetlerin her aşamasında meslek odalarının görüş ve önerilerinden faydalanmaya açık olduklarını ifade etti.

Görüşmelerde kurumsal iş birliğine yönelik adımlar atılması konusunda da fikir birliğine varıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.