Dolar 32,3496
%0.31
Euro 35,0999
%-0.06
Altın 2.307,710
%1.32
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kemalpaşa Meclisi’nde iki buçuk yıl anlatıldı

Kemalpaşa Meclisi’nde iki buçuk yıl anlatıldı

Kemalpaşa Belediyesi’nin, Ocak Ayı Olağan Toplantısı’nın 2. Birleşimi Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı yönetiminde gerçekleştirildi.

  • Ege Postası
  • 12.01.2022 - 12:18

Kemalpaşa Belediyesi'nin Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı belediye meclis salonunda gerçekleştirildi. Ocak Ayı 1.Birleşimde görüşülerek komisyonlara havale edilen 3 maddeden 2’si oy birliği ile kabul edilirken diğer madde oy çokluğu ile meclisten geçirildi. Toplantıda, Başkan Rıdvan Karakayalı’nın talimatıyla hazırlanan faaliyet raporu sunumu gerçekleştirildi.

FAALİYETLER ANLATILDI

Meclis toplantısında gündem maddeleri görüşülmeden önce, Kemalpaşa Belediyesi tarafından 2019 yılından 2021 yılına kadar geçen 2.5 yıl boyunca gerçekleştirilen faaliyetler ve hayata geçirilmesi planlanan projeler ile ilgili bir sunum yapıldı. İstihdam ve tarım atağından, çevre, eğitim ve kültürel faaliyetlere kadar birçok konuda gerçekleştirilen çalışmaların anlatıldığı sunum sonrası Başkan Karakayalı değerlendirmelerde bulundu.

ZEYTİNYAĞI TESİSİ

Meclis oturumunda gerçekleştirilen sunumda, 2021 yılı içinde, 800 ton sıcak asfalt döken belediye ekipleri tarafından, 85.000 metrekare parke taşı döşeyerek ilçeye yeni bir çehre kazandırıldığı, 45.000 metrekare yeni imar yolunu açarak yol temeli oluşturup, 120.000 metrekare kadastral yola stabilize dolgu malzemesi serildiği, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın projelerinden, 450 metrekare büyüklüğündeki zeytinyağı tesisinin de inşasının tamamlandığı anlatıldı.

ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLER İÇİN MOLA EVİ 

Sunumda ayrıca hayata geçirilecek olan, ilçe sınırları içerisinde yaşayan, özel gereksinimli bireyler ve ailelerinin sosyal hayata aktif katılımını kolaylaştırmak, sosyokültürel faaliyetlere katılımını artırmak ve bakım verenlerin yüklerini hafifletmek amacıyla geliştirilen Mola Evi Projesi'nin açılışının yakın zamanda gerçekleştirileceği duyuruldu.

EĞİTİM MERKEZİ MÜJDESİ

Sunumun devamında ise, ilçedeki öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmak için 8, 12. ve mezun gruplara profesyonel öğretmen kadrosu ile hizmet verilmesi için Soğukpınar Mahallesi -Atatürk Bulvarı’nda, Eğitim Merkezi Projesi’nin hayata geçirileceği müjdesi verilirken Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’nden Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün faaliyetlerine kadar gerçekleştirilen birçok çalışmaya yer verildi.

“KEMALPAŞAYI HAK ETTİĞİ YERE ULAŞTIRACAĞIZ”

Toplantıda gerçekleştirilen sunumu değerlendirerek “Göreve geldiğimiz 2019 yılından 2021 yılına kadar hayata geçirdiğimiz her projeyi, Kemalpaşalı vatandaşlarımızın refah seviyesini yükseltmek, modern ve daha yaşanabilir bir Kemalpaşayı inşa etmek için elimizdeki tüm imkanları seferber ettik” diyen Başkan Rıdvan Karakayalı sözlerinin devamında , “Yaklaşık 2 yıl boyunca süren pandemi sürecine rağmen rutin çalışmalar dışında birçok projeyi gerçekleştirdik. Önümüzdeki süreçte de planladığımız her faaliyeti vatandaşlarımızın hizmetine en iyi şekilde sunmak için daha çok çalışacağız. Güzel ilçemizi hak ettiği yere ulaştırma hedefiyle ekibimle birlikte her şeyin üstesinden geleceğimize inancım tam. Kemalpaşamızı 30 ilçenin parlayan yıldızı yapmak için omuz omuza vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.