Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kemalpaşa Belediyesi'nden A Haber'e gönderme: Kamuoyu oluşturan ekibe teşekkür ederiz

Kemalpaşa Belediyesi'nden A Haber'e gönderme: Kamuoyu oluşturan ekibe teşekkür ederiz

Kemalpaşa Belediyesi sosyal medya hesabından A Haber'e göndermeli metro paylaşımı yaparak "Kamuoyu oluşmasına katkı sağlayan A Haber ekibine, teşekkür ederiz" ifadelerini kullanıldı.

  • Ege Postası
  • 16.07.2021 - 00:07

EGEPOSTASI- Geçen yılın Aralık ayında A Haber yapmış olduğu bir haberle ülke gündemine oturarak tepki çekmişti. Haberde,  İzmir’de metro seferlerinin azaltıldığı ve tıka basa yolculuk edildiği yönündeki asılsız haberin adresi metro hattının dahi olmadığı Kemalpaşa olarak gösterilmişti.


Kemalpaşa Belediyesi'nden ise yanıt gecikememişti. Kemalpaşa Belediyesi sosyal medya hesabından Vizontele filminden bir replik paylaşarak 'Demek bir de metromuz olsa, işte bitti' ifadelerini kullanmıştı.


Öte yandan alay konusu olan haberin ardından yaklaşık 8 ay sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Kemlapaşa'ya müjdeli haber geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı 2. Birleşiminde Genel Sekreter Dr. Buğra Gökçe ile Genel Sekreter Yardımcısı Eser Atak Kemalpaşalılara metro hattı için müjde vererek “Kemalpaşa Metro Hattı Projesi’nin ihalesi 9 Ağustos 2021’de gerçekleştirilecek. 24 ay projelendirme süreci öngörüyoruz.19 istasyon 26 kilometreden oluşacak. Kemalpaşa OSB ile otogar arasında ve onu da Halkapınar’a bağlayacak şekilde önemli bir ulaşım projesi olarak devreye girecek” açıklamalarında bulunmuşlardı. 

"A HABER'E TEŞEKKÜR EDERİZ!"

Metro hattı ihalesine  ilişkin bugün akşam saatlerinde, sosyal medyadan açıklama yapan Kemalpaşa Belediyesi, A Haber'e gönderme yaparak teşekkür etti. 

Belediyenin paylaşımı şu şekilde; 

"Kentimizin hayali olan bu güzel haber için Kemalpaşa halkı adına Sayın Tunç Soyer'e, İBB Bürokratlarına ve olmayan metro hattının haberini yaparak konuyu gündeme getiren aynı zamanda kamuoyu oluşmasına katkı sağlayan A Haber ekibine, teşekkür ederiz."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.