Dolar 47,7185
%0.02
Euro 55,1661
%-0.04
Altın 6.650,125
%-0.16
Bist-100 13.779,39
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kayıp huzurevi sakini dron ile yapılan aramada ormanda bulundu

Kayıp huzurevi sakini dron ile yapılan aramada ormanda bulundu

İzmir'de kaldığı huzurevinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan F.T. (80), polis ekiplerinin dron destekli çalışmasıyla aynı gün ormanda bulunup, ailesine teslim edildi.

  • Ege Postası
  • 08.08.2026 - 13:59
  • Güncelleme: 08.08.2026 - 16:08

Buca'da bir huzurevinde kalan F.T., önceki gün, öğlen dışarı çıktı ancak bir daha dönmedi. Bunun üzerine huzurevi yetkilileri, kayıp ihbarında bulundu.

Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri F.T. için arama kurtarma çalışma başlattı.

Yapılan araştırmalarda F.T.'nin Buca Şahin Tepesi'ndeki ormanlık alana girdiği tespit edildi.

Arazinin sarp ve engebeli yapısı nedeniyle fiziki taramanın güç olması üzerine bölge dron ile kontrol edildi. Çalışmalar sırasında kayıp F.T.'nin aynı gün yeri tespit edilerek sahadaki ekiplere bildirildi. Bölgeye ulaşan ekipler, saat 18.00'de F.T.'yi bulunduğu yerden tahliye ederek güvenli bir alana getirdi. F.T., sağlık kontrolünün yapılmasının ardından sağ salim ailesine teslim edildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.