Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kayıp emekli öğretmenin cesedi bulundu

Kayıp emekli öğretmenin cesedi bulundu

Foça'da dalış yapmak ve balık avlamak için denize açılan 3 arkadaşın bindiği zodyak botunun devrilmesi sonucu 1 kişi kayboldu. Jandarma, Sahil Güvenlik ve AKUT ekipleri kaybolan emekli öğretmen Osman Nuri Gülder'i bulmak için çalışma başlattı. Gülder, bir gün sonra ölü bulundu. Foça'daki zodyak kazasından acı haber

  • Ege Postası
  • 26.02.2018 - 09:37

İzmir'in Foça ilçesinde dalış yapmak ve balık avlamak üzere denize açılan 3 arkadaşın bindiği zodyak bot devrildi. İki kişi yüzerek kurtulurken, denizde kaybolan emekli öğretmenin cesedi bulundu. 

Alınan bilgiye göre, profesyonel yüzücü ve dalgıç olduğu belirtilen 3 kişi dün akşam 22.30 sıralarında dalış yapmak ve balık avlamak için denize açıldı. Eski Foça ve Yeni Foça arasındaki bölgede olumsuz hava koşulları nedeniyle zodyak botları devrilen 3 arkadaştan ikisi yüzerek karaya çıktı, biri ise denizde kayboldu.

Haber verilmesinin ardından Sahil Güvenlik ekipleri ve jandarma ekipleri kaybolan kişiyi bulmak için çalışma başlattı.

Ailenin başvurusu üzerine arama çalışmalarına AKUT ekibi de katıldı.

Jandarmadan 12, AKUT'tan 10 kişilik ekip denizde ve karada drone destekli arama çalışması başlattı. Sahil Güvenlik ve Emniyet Timleri (SAGET) ekipleri de sabah erken saatlerde helikopter destekli arama çalışması başlattı. 

Olumsuz hava şartlarına rağmen çalışmalarını sürdüren ekipler, Osman Nuri Gülder'in cesedini botun battığı yere yakın Yeni Foça Yelken kayalıkları mevkisinde kıyıya vurmuş halde buldu. Gülder'in cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.  (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.